Никогаш, ама баш никогаш двајцата имаат исти очекувања. Едниот сигурно сака и нешто повеќе. Од страв да не се уништат претходно изградениот однос било каков разговор за темата е на игнор. Најчесто така и завршува. Кога едниот ќе го постави прашањето дали ќе има "next level".
јас сакам да си најдам некоја пријателка за тоа, одамна немам а не сум некој рочпал, сладок сум барем така велат . ама ете среќа ич немам за таа работа а бас добро ми ми дошла таква пријателка би сакал да си најдам некоја .
нее муабетов за девојка туку за пријателка за секс ,мислам дека е послатко со таква ( ама не би било лосо и девојка да си најдам мози во право си )
[/quote] нормално.. инаку има на секој ќош по некоја штогодна да се најди а ако се подразгледа убаво можи и ке биди некоја поубава
Аааа, опасен си ти, како те викале на прекар? Инаку ако се најде некој што нема уште следниот ден да се дознае за тоа..и секако ако не сум во врска..
Да, доколку бев слободна ^ ама јас читам дека имаш женска па зато.. ама шо ако па ти, прај си го кеифот
Да, доколку бев слободна ^ ама јас читам дека имаш женска па зато.. ама шо ако па ти, прај си го кеифот [/quot хехех .. немам женска слободен сум
Jas bev santimetar blisku da imam fuck buddy... Imashe uzhasna privlechnost megu nas dvajca i taman da bidne neshto zamina u stranstvo... Toa ti e
ДА, но многу е тешко да остане само на она „другари со бенефиции“. Кога еднаш ќе почнете со интима, се си оди тоа едно по друго, и нема шанси да прекинеш без некој од двајцата да излезе повреден. Или пак ќе се случи најубавата врска, оти, нели де, за да имаш цврста врска најпрво треба да бидете пријатели
fuck buddy или пријател за секс не значи Конкретно да легнеш со твојот пријател. туку да развиеш со некој/некоја врска базирана на потребата за секс. тој не е пријател со кој ќе ги разменуваш сите останати работи како со правите пријатели. доколку и фали на некоја девојка нека се јави