1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пријател за секс (F*ck-friend)

Дискусија во 'Секс' започната од MILENA1, 26 ноември 2009.

?

Сте имале ли пријател за секс по потреба?

1. Да

594 глас(а)
    42,2%
  2. Не

812 глас(а)
    57,8%
  1. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    ако некоја моја другарка сака да и бидам пријател за секс зошто да не и излезам у пресрет
    без никаков проблем ке го напраам тоа под услов пак да бидеме другари и ништо повеќе :)

2. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Да, да, да. Би имала дефинитивно ако сум сингл. Сепак морам некако да си ги задоволам потребите, a fuck buddy би бил совршен за тоа.

На LICEN-LONDON и Blondie999 им се допаѓа ова.
  3. Blondie999

Blondie999 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Dali e prifatlivo da se ima fuck friend na strana od vrska vo koja shto si, so obrazlozenie deka vo vrskata se e super osven sexot, vo red li e toj del da si go zadovolish so nekoj so koj shta znaesh deka te izluduva vo krevet ...

4. Elena69221

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Секако дека не е во ред и не е фер! Ама ако толку сакаш направи го тоа. Никој не може да ти кажува што е исправно за тебе, а што не е. Оди по сопствените желби. (себично е ова, знам)

5. Blondie999

Blondie999 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    znam deka ne e fer, i prethodno se imam spletkano i ne mi pominal merakot, loso e toa shto mislam na sexot so nego dodeka sum so dechko mi ... a bukvalno SE odi od raka so dechko mi, ama ovoj nikako da se izbrishe od glava, multiple hot sex si e multiple hot sex .... :/

6. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.034
    Зошто коа мажите во арабискиот свет можат да имаат по поише жени, зошто и жените да неможат да имаат по поише мажи во официјален брак :?: Ај земи си ги двајцата, и имајте си среќна врска, ако не и брак :D
    Шала на страна, замисли колку би ти било убаво да ти рече тебе дечко ти, маче, се ми е супер со тебе, а бе да му опишував на Бога, немаше толку добра да те опишев, е само, само што додека се ебкаме, јас мислам на друга и со неа сексот ми е лудило, дури мислам дека некогаш ми штети сексот со нејзе од што ми е добар ? Коа ќе почнеш да се ставас на другата стана, тогаш ќе ти биде јасно што треба да правиш и како е исправно, на две столици не се седи. Иди задоволи си ги желбите со тој другиот, со овој раскини, па коа ќе ти здосади од сексот, тогаш барај го ова сеа што не ти е доволно :)

7. Blondie999

Blondie999 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    kako da mu kazesh na nekoj deka ne e dobar u krevet bez da mu gi povredish cuvstvata i sekako mashkoto ego ?

8. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.034
    Па не треба да му кажеш, јас не ти ни реков да му кажеш, само ти реков да се ставиш на неговото место, не треба да му кажеш, едноставно треба да го почитуваш и да одлучиш што поише сакаш, ебкање или добра врска, коа и двете неможеш да ги имаш :)

9. Blondie999

Blondie999 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    kako moze da e dobra vrska ako sexot ne e ko sho treba ... dali birash dobar sex bez obvrski preku kompatibilen karakter i respekt ?

10. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.034
    Па затоа реков добра врска, да беше сексот како што треба, тогаш ќе беше ОДЛИЧНА, судејќи и според другиве елементи што ги наброја :D И ќе одбереш добар секс, зошто ти ми викаш како може да е добра врска, коа нема секс како што треба, значи испаѓа дека не е добра врската, во овој случај, боље добар секс, него лоша врска :D

На Blondie999 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. hajdivo

hajdivo Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    16
    а молиќу лепо што тоа е СЕ СУПЕР во врската?(освен сексот) :?: :?:

12. jagoda1979

jagoda1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    227

Хаха... во овој случај се раскунува фино лепо и факинг френдот се претвара во дечко :) и се уживка....

13. Elena69221

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Па СЕ освен сексот. Има милион работи. Ти сигурно не си во врска само ради сексот? Битен е многу ама има и други битни работи.

14. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Па не е работата само во сексот да се ужива,тоа е неиживеана работа,значи цело е кога се има се,значи разбирање,емоции,чуства и добар секс,било што да фали тури му пепел на врската,иако можат да се направат мали компромиси.

На Ilinaaa и Elena69221 им се допаѓа ова.
  15. hajdivo

hajdivo Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    16
    чекај чекај...да се разбереме..цурава треба да остане во врска заради "ДРУГИТЕ БИТНИ РАБОТИ", а ова "НЕБИТНОВО" каква врска има...кога има ете добар е... кој ја излудува и со кого доживува се што треба уствари со дечко и да доживее!!!
    И да...се сложувам со vitomir дека треба да се прават мали компромиси..ама немањето добар секс со некого никако неможе да се стави во таа категорија

16. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Ги гледам резултатите од анкетата и :?: чудно некако бе, сите само со дечковците секс имаат :D Инаку да не сум оф топик, може ваков пријател, па ако ви се заарни присвојте си го за дечко :lol:

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  17. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    сите принцези се знаеш

18. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    36.060
    Секој не се пронаоѓа во ваков тип на интимно задоволство.
    Ако партнерите не развијат емоции меѓусебно,значи дека се вистинските за вакво дружење.
    Никогаш не сум помислила на секс-пријателче.

На glosipgirl и SimonaTino им се допаѓа ова.
  19. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    250
    сум имала пријател за секс :rofl: прво само се мувавме без секс после почнавме и со тоа ама имав и чувства за типот ама подоцна исчезнаа па си го запознав дечко ми :)

20. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    па стара си каде ти пројде времето 8) :)