Годините не се пречка Пресуден е изгледот Ако имаш ваква приајтелка,сигурно не ја прашуваш колку години има
Јас би додала, пресуден е карактерот, а не изгледот или годините. Некоја ако е тој тип на карактер, ако ѝ се сака, секогаш ќе најде кој да ја легне, божем малку машки има што не им е битно ништо, само доколку мрда и е женско.
Ловли се согласувам и јас со оваа твое мислње годините пред се не се никаква пречка ни за машко ни за женско човекот ако си е такво карактер секогаш ќе си има такво пријателче без разлика на годините кои ги има
Јас сега имам таков пријател се запознавме пред 3 месеци и повеќе и уште од кога се запознавме се случи некоја хемија меѓу нас и после месец ипол почнавме со интимни работи,но јас уште кога се го види се заљубив у него и му пристанав на ова само затоа што сум заљубена и сега се плашам не знам каков ќе биде крајот не сакам да се разочарам Се надевам дека крајот ќе биде добар и ќе прерасне во врска според мене
како мома да имав пријател за секс во секој момент а имав потреба или тој имаше секогаш бевме за ич не ми е мака зошто многу си го сакаб
Не сум имала, ниту ќе имам. Не би имала односи со некој си "пријател" ако не чуствувам ништо кон него. Нема да ми биди само пријател, туку би бил само МОЈ во секој поглед. Тоа не е "пријател" туку чисто е*ач и тоа е само чисто искористување.
Сум имала и било без никакви последици, интересна работа е тоа што само со него ми беше најјубаво во сексот(го бива ептен)
........ова е више за емоционални инвалиди.........ама повеќе одговара за мажите........после нема ама јас не сум ваква иначе ова не ми се дешава секој ден и тој муабет.........
Уствари пресудно е девојката да не е премногу конзервативна и најпресудно од сè е двајцата да немаат подобар избор во моментот. Ако сте биле дел од ваква „врска“, голема е веројатноста дека или нему или вам или на двајцата нешто ви недостасувало во изгледот или карактерот (или нешто трето) за да бидете стандарден пар.
ми беше дечко, а сега не баш така и веќе два пати имавме секс после заладувањето меѓу нас откако не се сметаме за пар валјда му станав sex buddy, но го сакам назад и тоа многу, како да постапам??
Со сила убавина не бива. Ако тој не сака да бидете повторно заедно, нема ти што да го молиш или да му викаш. Ако сака тој, ќе ти каже.
да се оддалечам од него, па ако се јави, ме побара пак... да се однесувам ладно, можеби? така да направам можеби неколку пати, не знам... не знам зошто вака прави, знае дека се правам на мутава- дека не го сакам, ама всушност умирам по него. не го имам тоа искажано зошто неќам да си ја погазам гордоста уште повеќе. знае дека го сакам, ми рече неќам со друга, од сите во градов со тебе сакам. не ме сака, но ме сака за секс? а јас го сакам назад пак
Jas imam vakov prijatel, ne se sramam da priznaam, sto da pravam epten sum slaba na nego ne e moja vera a i da bese nemase da sakam da mi bide decko bidejki vaka mi e preubavo. Nego go poznavam nekolku godini na pocetokot se muvavme nekoe vreme pa prekinavme i sega povtorno, navistina i jas sum malce cudna obicno mi pominuva kefot brzo kaj masko ama so nego sakam sekoj pat povekje, izleguvame i na kafe so nego ponekogas no site znaat (osven x licnosti) deka mi e samo dobar dolgogodisen drugar [mod-kirilica:58vppj72][/mod-kirilica:58vppj72]