1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пријател за секс (F*ck-friend)

Дискусија во 'Секс' започната од MILENA1, 26 ноември 2009.

?

Сте имале ли пријател за секс по потреба?

1. Да

594 глас(а)
    42,2%
  2. Не

812 глас(а)
    57,8%
  1. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    195
    А од кај знаеш дека нема никакви чувства спрема тебе?
    Ако го сакаш назад, мислам дека треба да му кажеш дека не можеш да продолжиш да се гледаш со некој кој не ти е НИШТО и навистина направи го тоа. Престани да се гледаш па ќе видиш дали му е стварно дојдено до тебе или онака си ги празни цевките со тебе. :fubar: :fubar: :!: :!: :!: :!:

2. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    Вчера пак се сретнавме. Кога ме виде прво нешто што ми рече е дека сум била многу убава. Отидовме дома и само ме гледаше, неќам поетски да се изразам, ама очите му светеа од среќа. Почнавме да се бакнуваме, мазиме и глупираме некаде еден час. Потоа бидна што бидна, сакаше да се гушкаме и така до дури огреа сонце зборувавме, ми раскажуваше за како ме забележал, се заинтересирал ова она, како се одвивале работите од кога се запознавме досега раскажуваше и така. Сабајлево стана, спреми поручек, после пак ми рече легни над мене да видиш, па ме бакнуваше, гушкаше...
    Според “правилата“ кај пријателите за секс, нема многу контакт посебно, целта и намерата е секс. Дали е овој само sex buddy или сеуште има некои чувства?

3. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.759
    Допаѓања:
    32.858
    Ти ако не знаеш дали тој има чувства, од каде ние ќе знаеме?

4. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    па не би знаела, прашувам за мислење од надвор. да знаев самата би прашувала ли овде за мислење?

5. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.759
    Допаѓања:
    32.858
    Офф..
    Секс баду ти е, нема чувства.

6. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Имав еден ваков "пријател" јас тој период не можев да бидам во врскаа од некој си мој одредени причини и се гледавме само за секс. Се гледавме скоро 3 години искрено ми беше супер. Сега периодов некако ппрестанавме да се гледаме пак од некој си мој причини но редовно се слушаме. Едноставно и на двајцата ни беше убаво, си разговаравме отворено за се и секогаш бевме и двајцата задоволни :)

На BoyL, Pepelaska25, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Мислам дека не му е само до секс, ама почекај, држи си пак малку дистанца, не зборувај за емоции, остави спонтано да тече :)
    Натемила, а што се разликувало вашето од врска? :?:

8. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Има разлика, не излагавме никаде заедно и ако многу луге знаеа дека сме заедно. И доколку тој излагаше со некоја друга или пак јас никогаш немаше љубомора или пребацување.

9. Katherie

Katherie Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2014
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    Не,немам потреба

10. Makedonn

Makedonn Нов член

Се зачлени на:
    3 август 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Офф..
    Секс баду ти е, нема чувства.[/quote
    Не би рекол дека во посочениов случај нема чувства...стом има бакнези..мазенје цела ноќ заедно..муабети како што ја приметил..доручек спремање...тука веќе има чувства и то ....
    Ја не се согласувам со тело за секс..или пријател за секс...со вистински пријател не е во ред да имас такво интимно дружење, едноставно се дружш со некого само поради секс ако ја има желбата и страста со еден збор љубовник..нема тука зедничко спиење...поминување 24 часа заедно..едно попладне..е сосема доволно :)

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Makedonn

Makedonn Нов член

Се зачлени на:
    3 август 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3

Хахахаха ме изнасмејавте..кој кого ќе користи?..кога се даваат еден на друг партнерите, значи тоа го прават затоа што чувствуваат желба, стратс, уживање, па макар не биле во врска туку се заедно само поради заедничко уживање..затоа тука нема искористување...искористување е кога некој тоа го прави за пари е тука е веќе прашање кој кого искористува...

12. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    кога женската страна ќе повика срамота ли е?

13. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    На ова денешно време ништо не е срамота.
    Инаку јас лично не би. Верувам дека така започнале некои врски, најголемите љубови и се тоа е ок.
    Но не би сакала да бидам толку блиска со некого кој не ми значи ништо или немам никакви чуства кон него.

14. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    проблемот е што ми значи се со него, но ...

15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Не, срамота е да го нарекуваш „повика“. :emo: Или сакаше да кажеш дека се двоумиш меѓу „повикај пријател“, „прашај ја публиката“ или „50-50“? Јас ти препорачувам 50-50, со тоа што ќе учествуваат и пријателот и публиката, пријателот од напред, публиката од позади. Само немој после пак да прашуваш да не си бремена аман, ќе не знаеме чие е тогаш. :o

16. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    не знам///
    а за тоа со бременоста, не знам секогаш имаме заштитен однос, ама јас секоја прилика паничам

17. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Но? Ете зошто вакви работи не ми се допаѓаат.

18. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    кога ми беше дечко, дури сега сфатив колку го притискав и за се љубоморев итн... а сега ми фали тој, не можам ни да замислам друг некој и не знам, ама кога ќе се сретниме се понаша ко во старите времиња, внимателен и нежен е, ама не вика ај да се смириме и знам дека сеуште нема друга за него

19. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Девојко си ја згрешила темата
    Имаш други теми за овој проблем.
    Оди во љубовни проблеми и совети напиши си го проблемот и ќе добиеш одговор.
    А не тука, ова е нешто друго.

20. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    сакав само да ја доискажам мислата, а темата погодена ми е пошо моменталната состојба се совпаѓа со насловот овде