mi se ima sluceno, i mnogu e vazno da go pogodis praviot covek, i da ne dojde do zaljubuvanje, nego treba celo vreme da se distancirate i da ne se vljubuvate, a za zadovolstvoto sto moze da si go pruzite ne e opislico, ednostavno samo se dozivuva
не е авантура, пријател е затоа што не е некој што ќе го запознаеш вечерта во кој те чешало меѓуножјето, а секс е затоа што утредента се чуствуваме поубаво и без оптоварување шо напраивме?! пријател е пошто ќе можеш и следниот пат да му свртиш или да и свртиш а на тој од вчера можеби и несакаш! сепак колку што приметив има доста буквалисти и деви марии, па има и осуда моралност и други срањарии. кој и која да е мераклика и не и се чека на стален би било убаво, и да се надеваме на интересно пробај па ќе раскажуваш
Утешниот секс не е имање „пријател за секс'', не е ни секс кој се практикува повремено, бидејќи не мора да значи дека ќе се случи со пријател или дека се случува редовно. Овој вид на секс најчесто ја мислам дека се практикува кога бараме утеха за некои проблеми во животот или едноставно имаме желба за секс, но немаме и партнер. Ја мое мислење мислам дека не е лоша работа. Баш напротив
Ogromno DA za seks so prijatel, najprvin relaksira, preubavo opustanje, ako I dvete stranii si GI imaat sredeno cuvstvata I toj odnos e baziran samo na zadovolstvo zosto da ne devojkiii uzivajte vo sekoe zadovolstvo sto vi nosi nasmevka
Секоја чест на тие што им успева да не развијат чуства кон момците и девојките што им се фак бади. Јас не сум имала вакво искуство али мислам дека ако некогаш имам ќе излезам само повредена од целата ситација зашто се заљубувам ко кретен. Ми звучи ко утопија на машко женски односи, што знам... Али искрено алал да ви е што можете да си разграничите. ПС- Имам најдобар другар, веќе 7години интезивно се дружиме и самата помисла на обичен бакнеж ме тера на повраќање, зашто го сметам за brother from another mother, а не па нешто повеќе, бљак! Да не заборавиме дека после се тој веќе нема да ми е пријател, туку фак бади... А за онака рандом некој момак, што го нарекувам пријател, а го гледам на 2месеци еднаш, не би се осмелила да имам нешто поинтимно.
Sum pisala i porano no ete pak imam potreba da kazam.Za mene se vazi samo od ljubov,bez nea nisto ne me ispolnuva
Сите што и мрсите и попувате на @Pepelaska25 get out! Вие женишта знаете само да напаѓате кога некоја ќе се отвори и ќе докаже дека не сте толку светици како што се правите на форум, па бидејќи ви го расипува просекот рипнувате на неа! Многу морализирате во услови кога редовно ви се одржува влажноста, а што да каже Пепелашка која имала сушен период од дури 11 месеци годишно. Знаејќи дека има некои жени кои не можат ниту 3-4 дена да издржат без факинг, секоја што ќе издржи со месеци е подобра од просекот. Не ја бранам Пепелашка пошто ниту ја знам ниту имам намера да бидам нејзин принц. Но ја правите ненормална и улава затоа што решила да си најде фак френд и да си ја пополни празнината. Како и да е, до некаде сте во право што ја критикувате со тоа што врши прељуба, а тоа е недозволив грев во бракот, меѓутоа најдете се во нејзина позиција па ќе бидете квалификувани да делите совети. Инаку да, јас подржувам фак френдица, што пак не значи дека сум ги имал многу пошто поубаво е со девојка ми дефинитино. Само она знае како најдобро да ја извади маста (читај спермата) од мене, друга би била beginner level, но ќе се научи брзо, тука сум да помогнам.
Имав порано,интересно и возбудливо бешеа сега не би играла така,веќе е време за нешто посериозно и помалку возбудливо
Здраво моето прашање е како да му понудам на еден другар како friends with benefits ама не секс туку мување??!!фала однапред!.
Имам еден, или имав не знам како да дефинирам бидејќи и двајцата сме во потрага по некој друг ама на крај пак завршуваме заедно. Поради одвратното искуство со врска пред 5 години сега не помислувам да се врзам за некого. Годините ми се такви и сакам да експериментирам. Не сум светица, си имам потреби и сакам да си ги задоволам.
Да имав и повеке немам ни пријател ни fu*ck friend .. Затоа што откако се случи тоа неможев да го погледнам во очи затоа што учевме во ист клас и престанавме да се дружиме и што е најлошо мислам дека ме мрази многу ...