1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пријател за секс (F*ck-friend)

Дискусија во 'Секс' започната од MILENA1, 26 ноември 2009.

?

Сте имале ли пријател за секс по потреба?

1. Да

594 глас(а)
    42,2%
  2. Не

812 глас(а)
    57,8%
  1. Gembird91

Gembird91 Активен член

Се зачлени на:
    24 март 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    12
    mi se ima sluceno, i mnogu e vazno da go pogodis praviot covek, i da ne dojde do zaljubuvanje, nego treba celo vreme da se distancirate i da ne se vljubuvate, a za zadovolstvoto sto moze da si go pruzite ne e opislico, ednostavno samo se dozivuva :)

На JooonSnooow, Taccka, citiesinflames и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288
    ако не ти оди во љубовта..тогаш нека ти оди во сексот..ДА за секС Френд ! :) и секс без обврски ;)

На Belgin1, biGirl, Taa и 5 други им се допаѓа ова.
  3. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    не е авантура, пријател е затоа што не е некој што ќе го запознаеш вечерта во кој те чешало меѓуножјето, а секс е затоа што утредента се чуствуваме поубаво и без оптоварување шо напраивме?!
    пријател е пошто ќе можеш и следниот пат да му свртиш или да и свртиш а на тој од вчера можеби и несакаш!
    сепак колку што приметив има доста буквалисти и деви марии, па има и осуда моралност и други срањарии.
    кој и која да е мераклика и не и се чека на стален би било убаво, и да се надеваме на интересно ;)

пробај па ќе раскажуваш :*

4. praznadupka

praznadupka Нов член

Се зачлени на:
    18 март 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    13
    Утешниот секс не е имање „пријател за секс'', не е ни секс кој се практикува повремено, бидејќи не мора да значи дека ќе се случи со пријател или дека се случува редовно. Овој вид на секс најчесто ја мислам дека се практикува кога бараме утеха за некои проблеми во животот или едноставно имаме желба за секс, но немаме и партнер. Ја мое мислење мислам дека не е лоша работа. Баш напротив ;)

На JooonSnooow, sladok-bitola и Gembird91 им се допаѓа ова.
  5. redtaurus93

redtaurus93 Нов член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    5
    Ogromno DA za seks so prijatel, najprvin relaksira, preubavo opustanje, ako I dvete stranii si GI imaat sredeno cuvstvata I toj odnos e baziran samo na zadovolstvo zosto da ne :D devojkiii uzivajte vo sekoe zadovolstvo sto vi nosi nasmevka :D

На JooonSnooow, the drummer, Дискретниот и 2 други им се допаѓа ова.
  6. ebola

ebola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    263
    Секоја чест на тие што им успева да не развијат чуства кон момците и девојките што им се фак бади. Јас не сум имала вакво искуство али мислам дека ако некогаш имам ќе излезам само повредена од целата ситација зашто се заљубувам ко кретен. Ми звучи ко утопија на машко женски односи, што знам... Али искрено алал да ви е што можете да си разграничите. :)
    ПС- Имам најдобар другар, веќе 7години интезивно се дружиме и самата помисла на обичен бакнеж ме тера на повраќање, зашто го сметам за brother from another mother, а не па нешто повеќе, бљак! Да не заборавиме дека после се тој веќе нема да ми е пријател, туку фак бади... А за онака рандом некој момак, што го нарекувам пријател, а го гледам на 2месеци еднаш, не би се осмелила да имам нешто поинтимно.

7. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Здраво! Како сте? :)))

8. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    :)

На redtaurus93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.563
    Допаѓања:
    78.836
    Имав. Интересно искуство беше.

На JooonSnooow, Роберт 7, Дискретниот и 2 други им се допаѓа ова.
  10. SWagger274

SWagger274 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    508
    Исто како bitter-sweet :) ;)

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    Sum pisala i porano no ete pak imam potreba da kazam.Za mene se vazi samo od ljubov,bez nea nisto ne me ispolnuva:inlove:

12. NightBreaker

NightBreaker Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    398
    Сите што и мрсите и попувате на @Pepelaska25 get out! Вие женишта знаете само да напаѓате кога некоја ќе се отвори и ќе докаже дека не сте толку светици како што се правите на форум, па бидејќи ви го расипува просекот рипнувате на неа! :D

Многу морализирате во услови кога редовно ви се одржува влажноста, а што да каже Пепелашка која имала сушен период од дури 11 месеци годишно. :) Знаејќи дека има некои жени кои не можат ниту 3-4 дена да издржат без факинг, секоја што ќе издржи со месеци е подобра од просекот.

Не ја бранам Пепелашка пошто ниту ја знам ниту имам намера да бидам нејзин принц. :D Но ја правите ненормална и улава затоа што решила да си најде фак френд и да си ја пополни празнината. Како и да е, до некаде сте во право што ја критикувате со тоа што врши прељуба, а тоа е недозволив грев во бракот, меѓутоа најдете се во нејзина позиција па ќе бидете квалификувани да делите совети.

Инаку да, јас подржувам фак френдица, што пак не значи дека сум ги имал многу пошто поубаво е со девојка ми дефинитино. Само она знае како најдобро да ја извади маста (читај спермата) од мене, друга би била beginner level, но ќе се научи брзо, тука сум да помогнам. :D

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    Имав порано,интересно и возбудливо беше:Dа сега не би играла така,веќе е време за нешто посериозно и помалку возбудливо8)

На biGirl, BoyL, Arthur и 5 други им се допаѓа ова.
  14. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    36
    Здраво моето прашање е како да му понудам на еден другар како friends with benefits ама не секс туку мување??!!фала однапред!.

На JooonSnooow му/ѝ се допаѓа ова.
  15. buttercup5

buttercup5 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    1.240
    Имам еден, или имав не знам како да дефинирам бидејќи и двајцата сме во потрага по некој друг ама на крај пак завршуваме заедно. Поради одвратното искуство со врска пред 5 години сега не помислувам да се врзам за некого. Годините ми се такви и сакам да експериментирам. Не сум светица, си имам потреби и сакам да си ги задоволам.

На JooonSnooow, LICEN-LONDON, the drummer и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Кажи му го вицот си биле две муви и се смувале.

На anakonda88 и teffi.tkm им се допаѓа ова.
  17. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Да имав и повеке немам ни пријател ни fu*ck friend .. Затоа што откако се случи тоа неможев да го погледнам во очи затоа што учевме во ист клас и престанавме да се дружиме и што е најлошо мислам дека ме мрази многу ...

На Роберт 7, BoyL, anakonda88 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    (facepalm)(facepalm):headbang::headbang::headbang:

На rose60 и oven88 им се допаѓа ова.
  19. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Извини мозе и јас многу бурно изреагирав не требаше така ,погрешно се сфативме..

20. Serhan

Serhan Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    15
    Samo seks i bez gajle

На Lana del Rey му/ѝ се допаѓа ова.