Па да, интересно е со повеќе, да си изберам кога сакам и со кого јас сакам Можеби прашањето не е добро формулирано : D
imam I mislam deka toa e iskrena vrska za sex samo. kako sto vikaat nasite ludje,"pogodeni sme si" loso e ako ima ljubov vo vrska "na strana"
Имав....искуството беше прекрасно..Ни ми се мешаше во животот ,ни пак пак јас него . До ден денеска сме пријатели.
Нема поубаво од пријател исклучиво за секс. Таквата "врска" навистина тешко е да се одржи во живот, имајќи предвид дека колку и да не сакаме сепак при тие средби подобро ќе се запознаеме со партнерот односно пријателот за секс.... и секогаш ама баш секогаш едниот се заљубува и тука настанува тотален хаос и кај двајцата. Мој совет доколку имате ваков "пријател".... настрана од средбите строго забранета колкунукација и за време на средбите што помалку разговори за приватниот живот и секојдневието. И да, секако, да не заборавам.... на страна од средбите со него НИКАКО во мислите
поединци успеваат во такви ,,врски,, а за мене и малку нереално е да имаш односи со некој што апсолутно ништо не ти значи
Епа мила, после првата вечер помината со него, долку решиш да ти биде таков пријател, секако дека ќе ти значи. Добриот секс секогаш многууу значи
Кога раскинавме пред 1 година, тој ми беше “пријател за секс“ грозно беше чуството, не знам зошто никогаш не сум ги сакала водењата љубов со некој кој не ти е ништо, се осеќам како девојка за ноќ. Сепак мое мислење, некој се подразбира тоа му годи ете мене не. Болно е чуството, да имаш секс со пријател, било дали некогаш таа особа ти значела нешто, нема го тоа чуство како водење љубов имање секс како со личностата која ја обожаваш.
хахаха водење љубов немам спомнато,си го кажав моето свакање за сексот и дека секс пријател и швалер се голема разлика.
Како и да е, ни во едниот ни во другиот случај, емоции не се пожелни, се разбира се со цел на крај никој да не биде повреден.
Во повеќето вакви случаеви се раѓат чуства, за кој никогаш не се разговара затоа што на почетокот се договориле да е само секс врска.
Имам и јас едни комшии,беа другари,а сега имаат две деца и се во брак 10 год. И тоа многу среќен брак
Тоа е многу убаво. Но не би била со него тој има девојка, а и јас имам дечко, но за д си ги споделиме маките секогаш сме еден до друг