Искрено личноста со која би имала секс не би ја сметала само за пријател туку за многу повеќе. Затоа и не се впуштам во такви врски многу повеќе одлучувам со разум и емоции отколку непромислено со импулс или нагон.Затоа си патам. Иако може треба некогаш да си дозволи луксуз човек кога веќе има потреба од задоволување на телесни страсти. Ама многу е битно да се најде добар играч погоден по мерка. Не само пријател за секс ами стварно да ти биде пријател.Никогаш не се знае што и како може и од површни ствари коцките да се поклопат.
Не мора да значи дека ќе направат нешто. И јас имам другар со кого се знам скоро 15 години и сме појќе како брат и сестра, а не пак да ми падне некогаш на памет да направам нешто со него. Инаку, да не сум off-topic, за темава сум, да, зошто да не, сѐ додека сето тоа остане во граници на лесен провод, забава, додека на двајцата им е убаво, и додека не се мешаат подлабоки муабети, приврзувања, чувства и слични политики.
Јас така пред едно 10 години имав другар од друштвото со кој ептен ни одеше моабетот, додека еднаш не завршивме заедно, ама си реков сексов е добар но немам такви чувства кон него ниту пак сакам врска со него. Седнавме, направивме моабет и си бевме ф** френдови долго време, ниту тој ниту пак јас сакавме да сме во врска. Никогаш не се родија чувства, ни љубов, само секс и супер беше се.
Bi sakala da imam zhensko fuck friend za da mozhe da si se opushtime onaka zhenski so muabetche i najubavo da si se razbereme
Ти ако го сакаш дечко ти како шо тврдиш ќеси седиш мирна на газот нема да прајш глупости и да го изневеруваш а тој шо го кажваш колега и ф.е. тој те гледа само за секс ништо појќе и ништо не чуствува кон тебе зато и те избегава несака да те баци или да води љубов со тебе а не дека се плаши дане се заљуби во тебе од искуство ти кажвам
Леле луѓе јас до пред некое време бев во ваква ситуација , и лошо е многу ако се приврзувате за некој одма. Не знаев како да се понашам, како да се поставам , а бевме 24/7 на месенџер. Се заљубив во него и сега дури во депресија сум , и нема да се оправам за брзо време... Сега и више никад вакво нешто. Памет за друг пат ми е и штета што заврши така , а јас и свадбата ја испланирав...