Имам две многу позитивни искуства со вакви "пријателства" кои ми се во убаво сеќавање Првото е со бивша тинејџрска љубов, со кој откако раскинавме продолживме да се дружиме и "дружиме" од време на време Имаме такво минато какво што немам со ниту еден бивши дечко. Ова пријателство се надгради во една таква посебна љубов и почитување, што ми е чудно како не се обидовме повторно за врска. Јас дури и сега да посакам такво дружење (освен обичното) верувам нема да ме одбие иако и тој е веќе женет Другото "пријателство" траеше пократко, некоја година, додека бев студентка, почнавме само ради физичка привлечност но исто така продолживме некој вид на дружба, не се гледавме секогаш задолжително ради секс, и на крај спонтано се "разотидовме". Но сеуште постои таа взаемна почит и по некој спонтан муабет на социјалниве мрежи.
КОЈА ПОЧИТ ај објасни ми????? Ти си им легнувала во кревет, они си вршеле работа при тоа од кој ти знам причини тебе тоа те задоволувало и ТОЛКУ, ТОА НЕ Е ПОЧИТ,ТОА Е МАШКИ ЌЕИФ ШТО НАШЛЕ НА ЛЕСЕН НАЧИН ДА СЕ ИСПРАЗНАТ бреее.И ај со тоа дека женет пак со тебе ќе глуми факинг френд тоа само на форум ти држи вода да го пишеш. И немам ништо лично(не ми е да навредам некого) ама па и секој за себе си знае. Ама размисли убаво друг пат кога пишуваш ПОЧИТ дали е тоа РЕАЛНА ПОЧИТ НА МАШКО КОН ЖЕНСКО кога знае дека може кога и како сака одма да ја легне????!!!!
Ja poslednive 2 godini samo fuck friends imam ama i toa eveke zdosaduva ...vreme e za ozbilna vrska za ljubov vnimanie vernost
Не се согласувам со тебе....ако двајцата биле така договорени и двајцата си правеле кејф и си се празнеле.
Нормално дека само на форум држи вода и дека само на форум смее да напише дека воопшто имала некој со кој се еб*ла ради реда, па женските пред машките во никој случај не смеат да признаат дека имале некој слободен дечко со кој се еб*ле ради реда, а камоли пак со некој женет или кој е во врска, бидејќи се плашат од тоа што ќе помислат за нив, затоа јас на сите машки им велам дека во женско не треба да имаат доверба, бидејќи најчесто едно лажно лице имаат пред нас, а она другото, вистинското лице си го покажуваат на вакви анонимни форуми бидејќи тука никој не ги знае. Секоја чест за исклучоците секако, ама тие се се поретки.
Можеби тие нејзе и легнувале во кревет и таа со правела ќеиф и си задоволувала некои потреби со нив.. Зошто секогаш мора кон женското да се покажува со прст...криво ви е кога машките ве окривуваат и ве нарекуваат со најразлични имиња..епа кога вие женските самите си немате почит една кон друга тогаш не треба да очекувате почит ни од друг... Како и да е...не се согласувам со твојава реплика..
Јас пишав дека НЕЗНАМ ОД КОИ ПРИЧИНИ И НЕА И БИЛО ЌЕИФ! Има луѓе со погрешна перцепција на задоволувањето т.е. нив ги доведува до врвно задоволство кога се ставаат во понижувачка положба факинг френд на бивши или некој си еди кој си френд. Ајт сите во УСА таму сите се факинг со секого и на крај сите се шутинг со секого. И на ендот никој не се сака со никого и пак истото секој е факинг френд со секого. Ај бе па ти ....Доста женските вака така. А вие машките а ви мрдне со газот одма и се местите за факинг френд. И стварно во секоја тема си против женските. Жал ми е ако некогаш се спанџаш со некој што фрустрации има да и истуриш. ДАЈ опушти се малце,на форум гледал која каква е. А знаеш ли колу ЛАЖАТ тука? А знаеш ли колку деека се осамени и без дечковци и факинг френдови ко што се прикажуваат КИСНАТ тука? ЕЈЈЈ .
Јас си знам која почит. Ок? Тоа нашето било и поминало, и оавен што постоело и тогаш пријателство, сеуште постои, посебно со првиот со кој се знам повеќе од 15 години. И немам повеќе што на тебе да ти објаснувам, дали било само за на форум или не. За една врска, од било кој тип, потребна е взаемна љубов, взаемна желба за нешто, па така и тука. Ниту сум легнувала, ниту некој се празнел, дај прибери си ги зборовите. Тоа си била взаемна желба. Ако ти не си била испочитувана од машко, не значи дека тоа не постои!
Јас сум била ИСПОЧИТУВАНА со тоа што никој не ме сметал за факинг френдица. Сепак ти си знаеш што е ПОЧИТ,еве испочитувај ја мојата маленкост и незнаење ШТО Е ПОЧИТ МАШКА КОГА ЗНАЕ ДЕКА НИТ му барам верност,подршка,заштита туку само СЕКС како рече на стара слава што бил бивши пред 15год,хм. А ти не си фактор што ќе ме учи што да правам на форум,гроу уп еднаш веќе.Деца. Во право си,а м а твојата вистина не значи дека секогаш е општата вистина. Не се сите жени исти,не се и сите мажи исти. За мене е гнасен маж што во било кое женско гледа факинг френдица. Тоа е НЕПОЧИТ кон било кое женско битеи. Е сега па ако си има (не)женски што задоволство перцепираат на секс на трк, со изневерување со женет итн. по основ што им е факинг фриенд или бил,но комент(да не се најде некој прозван ова вака). Ок твое право да не се согласуваш со мене или со ставот на повеќето жени па што и не се така полесно запаливи за факинг френдовски СО МНОГУ ПОЧИТ искуства. БДВ машко си па и тебе нормално ти е во прилог да не ти чини ова. А кога ќе имаш ќерка и во многу близок интимен момент ти каже тато тато еј на гости ми иде факинг френдот може ли со мама да одите на гости некаде, е тогаш ме занима што ќе ти одговара а што не?
Се додека сме ние мали деца..а вие демек поголеми..и се вие знаете а ние ништо, нема да не биде..не е убаво да гледаме само турски серии од 5 до 10 вечер..и др ден репризи од 10 до 5..и да мислиме дека знаеме се.. Ние сме доволно возрасни Деца...и ги гледаме работите како што треба да ги гледаме...а вие повозрасните..мислите дека се сте научиле и знаете..а уствари од носот подалеку ништо незнате...и на секој можен начин гледате да оцрните некого..ех македонче..затоа не не бидува...
Абе ти се фати за мојот пост бе девојче Ти ме цитираше. Јас не дојдов никого да "учам", само си споделив искуство. А тоа што ти не го разбираш поимот пријателство, и се фаќаш само за сексот, тоа ти покажуваш незрелост и неискуство. Ама јас не ти се лутам. Само зошто мора да се "дереш"? Еве како повозрасна барем треба да покажеш сталоженост и да не поднаучиш нешто
Да испаѓа дека се дерам ако одам со големи букви,а мене контектот ми беше да потенцитирам не да викам. Види имаме различни гледишта на тој вид пријателство и тоа е тоа, ништо лично никому.
Не значи дека секогаш мојата вистина е општа вистина, ама во голем дел од случаите значи. Инаку да се надополнам на претходниот твој пост и да кажам дека за едно машко да има секс со некоја ради реда, таа треба да го прифати тоа, некое машко може на 10 различни девојки да им понуди секс, ама не зависи од него дали ќе добие, туку од девојките. А ако женските лажат на анонимни форуми, тогаш колку ли лажат во реалниот живот . И да не биде дека секогаш ги напаѓам женските (иако е нормално пошто сум машко ), се согласувам дека маж кој било кое женско го гледа како сексуален објект е гнасен маж, ама работата е што вие женските дозволувате да ве гледаат така и прифаќате да бидете сексуални објекти.
Wow демек жените се само матерја за празнење машки полов орган.....свашта П и демек машкото е у ќар хахахха Само куклата на баба Рада за тебе и никогаш нема да си разочарана и повредена
Во тоа ВИЕ ЖЕНСКИТЕ не ги ставај сите, еве јас сум против тоа и очите ми ги извадија, станав грда,стара,гледам само турски серии и не знам што е почит каква што има факинг френдот кога е изгорен по желба за мене.
Епа така бе кажи си. Незнам што пробуваш да се надмудруваш кога имаме тотално различни ставови а очигледно и искуства. Неможеш некому на форум да му кажеш "порасни" кога не го ни познаваш. Биди малку поотворена за туѓите гледишта.
Затоа и искометирав, немаме исти гледишта. Но мене најмногу ми засмета што мислиш има почит машкото кога се става во ситуација да прифаќа ваков тип пријателство. Ама ти сметаш дека има и вака може да се надмудруваме до бескрај. И ти имаш право на мислење и јас имам право на мислење и тоа е тоа.
Моите fuck buddies не биле класика само за секс и секој по дома. Ќе си излезевме и ќе си поминевме исто како и дечко и девојка во обична врска. Затоа ова се нарекува и врска без обврска. Да е за една вечер не ни очекувам пријателство и почит кога веројатно нема пак да го видам, но кога збориме за fuck friend самото име кажува дека е некој тип на пријателство. Тоа пријателство нема ни да функционира ако не си фер и не го почитуваш другиот пријател. Можеби малку си ги помешала поимите со секс за една вечер. Имаш и таква тема на форумов
Што ја напнавте Китен бре алоооо Била објект за празнење бла бла бла.. Се читате ли вие примитивци недоделкани? Нормално дека не се читате.. Ако задоволството било взаемно КОИ сте вие да и судите на анонимен форум? Оооо Боже, вришти од фрустрации на неебачи на форумов Засрамете се што сте се родиле...а после засрамете се што ги имате тие погледи на светот, срам да му е на тој што ве учел дека само вашето е исправно...ептен лоша услуга ви направил!!!
Ве следам и јас подолго време и ви се чудам и јас на ова?!? Абе кој имал значи му одговарало така, не верувам дека го имал правено против своја волја.... независно од тоа дали се работи за женско или машко. Немојте да осудувате никого! Ах, и пред да ме нападнете и мене да кажам, јас само го кажувам моето мислење