мора да се согласат и двете страни, така да, нема после лутење....и не мора ни да се пријатели. и нормално е дека не води никаде, епа тоа е значењето на зборот. одиш, пам пам, пријатно.
Kje se soglasat I ako ne se vo vrska ili brak, eden od niv kje saka povekje I koga togas seto toa odi vo matna voda. A kolku tolku vnimanie mora da si obrnuvaat inaku ne biva I eden zagazuva zs poubavi raboti kje propusti lazejkji se sebe si. I taka vremeto kje si leta.
И јас сакав за прв пат ваков ,, пријател ,, , а он сакаше да ме жени... Нече среча поштеног човека...
Како тинејџер сум имал лап-friend-ица со која ги користевме придобивките од договоров и се лапавме по изразена потреба/желба од другиот, но иако сум сакал да имам и факфренд (женска особа) , никогаш не успеав да најдам некоја која што би се согласила на такви правила на игра, а дури и да се согласила, по одреден временски период доаџало до излив на љубомора и љубовни емоции и тука бил крајот на црлата прикаска...
Не си му дала од почеток до знање што сакаш од него..или си била предобра во секс и си му рекла дека си одлична во кујна па затоа решил да те ожени..
Животот додека не се најде вистинската личност до вас се своди на секс и многу секс со различни луѓе. Нема ништо лошо во тоа да се има многу секс и многу f.friends. Полесно се избира, полесно се преживуваат стресовите, полесно се пронаоѓа партнер.
Smetam.deka nekogas fuck friend e I potreben, ako ne probas kako e so druga onaka za cisto zadovolstvo nikogas nema da znaeme, osobeno ako doma nema poveke strast.
Малку специфична тема и вредна за дискусии, па да се изјаснам. Би можела да имам ваков пријател, ама знам дека ќе почне да има емоции од некоја страна и сето тоа ќе иде у к*рац. Второ, зошто да си го тепаш времето со некој само заради задоволство кога можеш да најдеш некој за емоции и задоволство во исто време? Кај мене тоа мислам дека не би успеало, иако звучи примамливо мислам дека не може толку човек да си ги стави емоциите на Off, да бидеш интимен со некој, а баш ништо да не те интересира друго. Кога ќе видиш поминала година-две, почне да се пердаше со друга и што? Џабе тепање време. Ако ми е само за тоа ќе си купам вибратор од каква сакам димензија и завршена работа
Ми нема логика некако ваквиот пријател за секс. Демек еднаш ќе излезам со него и ќе имам секс а нареден пат ако не ни е до секс ќе си пиеме кафенце? Пологично ми е тоа да биде некоја врска без обврска, да се гледаме по потреба и тоа да биде тоа. Пријател може друг да ми биде, немора двојна улога да има.
Толкава драма на последните страници, а не се знае значењето. F*ck friend не значи дека треба да имаш односи со пријател. Тоа е фраза која се употребува за личност со која имаш односи без никакви обврски и очекувања, никаква блискост. Не мора да ти биде пријател, може да биде некој непознат. Ова е добро за луѓето што тешко емоционално се приврзуваат. Или за оние кои не сакаат приврзаност и ништо сериозно. Што е сосема океј, претставува личен избор. Коментарите на личности од страна се сувишни. Малку сме во помодерен свет со понапредни сфаќања. Скоро сите. Скоро.
Тоа и јас викам друже. Нека си се ебуцкаат и нека уживкаат. Дали некоја ми е фак френдица, девојка, жена, швалерка итн. нема врска секс си е секс. Да имам фак френдица не би сакал да се фака со други освен со мене, така што... long story short, ќе се искомплицираат работите и или ќе се испокараме или ќе бидеме пар. Меѓутоа големи се шансите чим сме фак френдови да нема време за други, ама не мора да значи. Цела суштина на фак френдство е да имаш секс и не полагаш сметки што правиш додека не сте заедно. Тебе те боли к** што прави она, а неа не ја боли ****а за тебе. Само што луѓе сме, не роботи. Нормално ќе се јават емоции при долготрајно (за)е*авање. Еве awesome генерализација: жените се посклони и повеќе сакаат фак френдови затоа што се емоционалнииииии бре! Woman = emotion. Они не можат да легнат со тип за една ноќ, затоа им треба пријател што го знаат некое време. Ние машките можеме да имаме секс со некоја што не ја знаеме за 1 ноќ и реално тоа ми е подобра варијанта (bang bang и чао). Исто така жените секогаш сакаат да имаат златни резерви за полнење на вакуум просторот кога се ни без дечко ни без маж (ако се разведени). Јеа полнење вакуум простор и нешто друго... до врв. Фактички ова оди во прилог на машките: има многу жени вољни за фак френд. Растура оние бракови кај што се откриени неверниците. Во останатите случаи ги спасува. И финален заклучок: е*ете се до максимум. Времето ќе ги искристализира работите.
na drugar moj sestrata pogolema e i se bendisvavme dvata ama imavme odnosi i nikoj ne znaese i uste ne znaj sega e mazena so detence
Ај малце темава да се оживее. Постојат ли такви жени или машки што би сакале такво пријателство ? Јас до сеа не сум сретнал жена таква. ( некој повеке искуства нека каже )