хаха па никовите не не опишуват тоа што сме ние ако гледаме така низ форумов секакви никови има хахаха
Оваа е најфината варијанта кога не сакаш да се врзеш а сакаш да си имаш некој што ќе те задоволи комплетно. Најчесто се случува барем според мене по долга врска кога си сјебан до коска и не ти е до никакви емоции а сакаш нечива топлина.Фукционира кога двајцата се држат до правилата , кога ќе дојде до емоции од нечива страна се расчистува и тоа е тоа.Пола и повеќе што ги познавам си имаат вакви релации ништо страшно, само незнам зошто сеуште сексот е табу тема , и двата пола си имаат потреби за задоволување , ми се чини дека жените поголеми од мажите, така да зошто да не.
Ова функционира но ако двајцата се држат до правилата, но некогаш едната страна ги прекршува правилата и завршува со емоции и се се уништува.
Функционира ако од старт имаш договор дека нема чатување по цел ден на социјалниве мрежи и слушања. Ама се поретко е така, и кога едната страна ќе развие емоции се од тоа паѓа во вода. Иначе се согласувам дека е обострано задоволство затоа што двајцата се согласуваат на таква врска и нема ништо страмно тука.
da mozi da imas so drugarka,so najdobrio drugar sestramu bevme mnogu bliski i nemozis da go objasnis kako pocnvua se te bara za sovet raskinvanje vrska nesto opsto da i pomognis i se ke se sluci vo edna vecer malce podnapieni i pojke se custvata oti mora da osejkat bliskost ako se samo drugari i taka padna se bevme dobri fuck friend 2 godini posle prekinafme se maze i taka denes sme dobri prijateli
drugarche,te chitam povekje pati i ce kazam deka mn mn mn se falish be dodusha ne e falenje tvoeto tuku sosila pravenje nekoi filmchina vo glavata tvoja be ubavo kazhav,pozadi sekoj profil se krie opasna mashina,ama izgleda deka pozadi tvojot profil se krie mashina koja e za remont vo dovodot za signali i struja. ne go svakjaj ova kako nekoja navreda,ne go pishav so takva cel,tuku deka koga pishesh po temite sakash da se pokazhesh vo nekoe si tvoe chudno zamisleno svetlo.
Пријател за секс. Лоша терминологија. Не можам да наречам пријател некој кој ме користи и нема кон мене почит... Оваа појава ми е како проституција, само без пари. Договарање секс and that's it. Разбирам зошто се пристапува кон нешто вакво. После тешко емоционално оштетување за наводно лекување на тие рани и поради заљубеност со надеж дека особата ќе се придобие на таков начин. Не одобрувам. Некогаш да, мислев е кул. Ама отворив очи. Спрема разговорот со еден кој имал куп такви ,,пријателки" заклучив дека ниедна од нив не ја цени, ги гледа само како бројки, искористен предмет... сакате така да гледаат на вас? Имајте достоинство...
Чекај, како го користи женското ако и двајцата се гледаат кога имаат потреба? Значи ако нејзи и се сака таа го користи, ако нему му се сака тогаш тој ја користи? Само машки сакаат секс? Женски послабо? Женско не искористува во ситуацијава ? Не е алатот негов искористен предмет за да се задоволи женското?
Всушност, ниту еден од двајцата не го гледа тоа како искористување. Дискутабилно е ова и интересно од психолошки аспект, да испита човек што им е во глава на нив. Сум работела на овој случај, на ваква психолошка анализа. Ако имам време утре ќе напишам нешто поопширно.