Сум имала. Бевме слободни и беше договорено без емоции заљубување итн, едноставно осеќавме сексуална привлачност и тоа е се. И почнав да осеќам некоја емоција и прекинав веднаш. Преубаво искуство и позитивна мисла ми остави дечкото затоа што остана меѓу нас. И ден денеска имаме муабет на дистанца и почитување секако
Pa eve i jas imam eden takov drugar,mislam izlevame veke 2 meseci,odime eden kaj drug i se po red,isto kako vo vrska da sme,no za zal ne sme,no sakam.I probavme da imame seks,no neznam zosto nesaka da vleze,mi vika deka premnogu sum stegnata,pa kazete kako da se opustam..probuvam,ali nebiva.
Звучи интересно, ама да остани само на тоа. Пошто јас имав пријателка со која си споделувавме се', не само за секс и разговор, ама порано или подоцна ќе излезат чувства... за жал, барем така испадна моето.
Јаки ми се овие твои читања на мисли. Инаку на темава да си кажам, (ако не сум кажал до сега) не, не сум имал пријателка само за секс, може некој ден а може и не, не знам.
Za ednas ili nekolku pati ok, ali ako stani navika sekogas eden ke naebe, se pojavuvaat custva kaj nekogo, a pak vrska so takov pocetok tesko bi uspeala..
И јас едно време почнав на заебанција со еден, баш сакав да видам што значи тоа fuck friends т.е летна авантура и од тогаш не успеав да го заборавам.. :/ треба ептен да си без чувства и само да глеаш во некого како потреба, особено женските се многу почувствителни