Ептен ми е deep, да објаснувам што како, но имав пријателка која подоцна ми ги изнесе чувствата што ги потиснувала во себе си долго време. Замисли да мисли на тебе додека се секс со нејзин дечко. Би било интересно, доколку стварно има стабилна личност, под стабилна велам само секс и ништо повеќе ама ништо нема гаранција. Нема разлика дали машко или женско. Мое лично видување интересно е, се додека се држите до договорот/правилата, на некој начин доверба.
Напротив, јас така пред 5-6 год се договорив со еден дечко од др град, и уште пред да легнеме, пишувавме недела и нешто за средбата, и ден пред да одам ми пишува во 3 навечер, ама јас тебе те сакам и нормално заврши тука. Не бев глупа да одам и да ме остави бремена или било што за да ме задржи.
Зашто my fuck buddy би сакал да ми ги земе гаќичките?Не е заљубен во мене 100% сум сигурна ..дајте ми друго објасување?
Моја добра пријателка има На прашањето како се снаоѓа , ми рече дека се гледа еднаш во два месеци, се слушаат ретко и дека не се заљубени еден во друг и баш ја брига каде е, со која е и што прави. Можеби и двајцата имаат нешто што им недостига во бракот и си наоѓаат начин како да си имаат мирен брачен живот и да се задоволни. Кој како си замислил и како му е добро-така нека си тера. Еве овие двајца со години се за секс заедно и притоа имаат успешни бракови.