Пријател за секс (F*ck-friend)

Discussion in 'Секс' started by MILENA1, Nov 26, 2009.

?

Сте имале ли пријател за секс по потреба?

1. Да

596 vote(s)
    42.2%
  2. Не

815 vote(s)
    57.8%
  1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Ај некој да ислушам има
    Треба да се селам :D

2. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Неколку пријателки за секс, но нормални и обавезно сингл, не сакам да се зафатени.
    Откако некоја од нив или јас влеземе во врска, завршува сѐ. До тогаш, секс без граници :inlove::sun:

3. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Издувен вентил:bandit:

4. Spiceyourlife

Spiceyourlife Истакнат член

Najdobro nesto za sekoja zena...da si najde soodveten drugar za podrška u sekoja smisla

Sweetymk, markt, hunter26 and 6 others like this.
  5. me again

me again Истакнат член

Taka e em izduven ventil ( obostran ) em uzivanje...da ne bide seksualniot zivot ednolik.

Spiceyourlife likes this.
  6. Vlaad

Vlaad Активен член

Sekako sex friend, za obostrano zadovolstvo vo sekoe vreme, sekako so dobra diskrecija...

Spiceyourlife and me again like this.
  7. Diamant

Diamant Активен член

Koga si single e sex friend. A ako si zenet ili mazena. Svaler ili svalerka.

Ygritte likes this.
  8. Tamarkaa

Tamarkaa Истакнат член

Девојки,би се нафатиле ли бифшиот да ви е fuck friend?После 8 месеци врска и после фактот што ми е прв не ми е ама баш ич логично да бидеме на тоа

Monitka likes this.
  9. John Snow

John Snow Форумски идол

Од твоја гледна точка не, се гледа дека уште имаш емоции кон него а он ќе те користи само кога ќе му се дигне.

10. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Никако.

Nigredo Odor, Tamarkaa and Outlook like this.
  11. Outlook

Outlook Популарен член

После прекин на врска што ќе си му ти ? За секс ? Ако е толку фраер нека си најде друга, а ти терај си понатаму со животот.

12. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Ова не изгледа лошо,само што стварно треба да се остане само на тоа и двајцата да ќутат:D

Brinetka and makedon81 like this.
  13. Tamarkaa

Tamarkaa Истакнат член

Многу се каам што дозволив 2-3 пати да се случи тоа без врска,одвратно се чувствувам.Секогаш доаѓаме до муабетот кај што тој неќе врска,ја неќам на лабаво и увек завршуваме како јас сум била крива за се (сум се расправала итн) а причината за раскидот беше тоа што му здосади на типот.За друга да најде не знам,не е фраер ама после врскава како куче пуштено од ланец се пушта на се што мрда,му било потребно квантитет,а не квалитет.Не можам да поверувам со каков човек сум била толку време и зашто уште го сакам ама знам дека ќе помине(facepalm)

14. Elf

Elf Популарен член

Леле ако му е за квантитет слободно нека си најде колку сака. Ти не потпаѓај лесно во моменти на страст чим не ти е убаво после тоа. Ич не му ја мисли тргни се од него колку и да го сакаш/сакала ќе помине, зошто пред се мораш да се самовреднуваш самата себеси пошо во ситуацијава шо ја кажуваш он многу површно гледа на работите и нема никаков респект спрема тебе.

15. Outlook

Outlook Популарен член

Девојче мора да си поставиш правила во животот и да се држиш до нив, животот е премогу краток да го поминеш во каење. Па, ти си крива кој друг будалче хахха може и си го варала хаххаха уво да не те боли, слаб карактер и манипулатор. Тоа што си била со него 2,3 пати па, и не го гледај така, нели ти одмили се негово ? Ако ти одмилило, нема зошто да се каеш. А ако релацијата со било кој во тебе создава чувство на каење тоа значи тој не е добредојден во твојот живот. А за тоа каков е како маж, условно речено, се гледа по тоа што те бара за секс другарка, пази бога ти хаххах па, што не си најде ако му се досадило :) Се е школо девојче и може некоја карма, треба да пораснеш од оваа квази врска.

Tamarkaa likes this.
  16. Tamarkaa

Tamarkaa Истакнат член

Па и прва "посериозна" врска ми беше оваа,за моите 18 години.Ама ете лекција за другпат,не знам зошто јас се осеќав кривата (вајда пошто он цело време префрла вина на мене) но во секој слулај фала ви на советите:)

17. Outlook

Outlook Популарен член

И тој и понатаму ќе имаш можеби врски во кои ќе се префрла вината, тој што сака нека покушава да префрли, на крајот од денот секој е свесен за своите постапки. Така што на твои преубави 18год, не си ја мачи главата со работи што после ќе ти бидат смешни. Еве ти едно песниче да се орасположиш ... и ангелите се откажуваат каде нема фајде.

Tamarkaa likes this.
  18. Annath

Annath Форумски идол

Не, оти имаш чувства спрема него, особено затоа што ти бил прв. Тој сега тоа го искористува и те манипулира за да се празни кога нема со кого. А не дека не може да најде друга, знае дека штом ти ѕвони одма ќе кренеш, и тоа го користи до максимум. Исклучи го сосема од животот.

19. Stark

Stark Форумски идол

Тоа е таа психа, Ве третира како ништо да не вредите и општо неговите гледишта се за нигде, внатре во вас ве тера да трчате по нив и да ги сакате (макар што не знам какво сакање е ова али ајде).

20. Tamarkaa

Tamarkaa Истакнат член

Па на почетокот сите се фини.Лично не би се нафатила да се впуштам во нешто со него ако знам дека е таков.Обично и не сум губела време на патење за такви особи,а единственото нешто што ме влече назад за дечково е фактот што ми е прв, според мене и не е баш така:)

LoneWolfGuy and INEEDLOVE like this.