Не знам ти што планираш, но мое мислење е ако не сакаш да е подлабочи ова и да стани токсично, игнорирај го целосно, ќе му помини порано или подоцна.
Porano imav...i super prijatelstvo beše, vzaemno za site potrebi, diskretno i strasno..ubav feeling e da imas nekoj "svoj" za potrebi, no i koj te poznava i koj znae koga, što baš ti treba vo momentot..za źal on ostana vo mojata druga tatkovina ( zemja od eu) od kade jas zaminav za Makedonija za formiranje semejstvo..seušte se dopivame, se imame na fb, bliski sme ovaka na daleçina i ramzenuvame mislenja i muabeti, iako ne sme imale povekje nisto intimno...za mene ( toj) e edno odlicno iskustvo vo zivotot..
Од мое искуство, никогаш не завршува на добро бидејќи со тек на време (и добар секс нели) почнуваат да се развиваат чувства ... Единствено ми е криво што ради х причини и недоволна храброст од моја страна на времето, не сум сакал да пробам да имам нешто повеќе со личноста со која што бевме buddies... Живот..
Во денешно време мислам дека ова скоро секогаш оди во погрешна насока. Во смисол како ви било само за забава, а подоцна некој ќе се заљуби и ќе се заебе. Океј е за тие што си тераат вака, ама треба да си многу внимателен.
Не треба да се мешаат емоциите, затоа е најдобро да се остане само на секс.. без гушкања, моабети и било какви останати работи.. само правење мерак и фрли - буквално вака треба да биде за да се успее во тоа вакво нешто
Си бевме fuck friend. Со секоја следна средба се помалку ми стануваше сеедно. На крај испаднав емотивно силуван. Пак вакви авантури не.
Па ебачиште е затоа, ги мења женските ко чорапи. Ние обичниве смртници онака послабо не разбираме. Башка ги има измешано ваљда термините OneNightStand и Fu*kFriend. Слично е ама не е исто...
sum imal moznost da bidam vo ovaa uloga ama za kratko.. dodeka ne prorabotija emociite... no taa sakase samo seks...
Сум имала. За среќа емоциите не проработија (барем за себе бев сигурна). Убаво беше додека траеше, без обврски, ветувања... само уживање.
Da samo ednas so drugarka nepredvideno se sluci sednavme zboruvavme deka ne cini toa i poveke ne se sluci