Јас не сум за такво нешто. Многу "емотивен чин" за мене е сексот. Неможе само ради тоа да сум со некој.
Јас сум ЗА. Јас имам другар со кого веќе 2 години се гледаме и имаме секс. Сексот е одличен, можеби и подобар од со другите. Има само меѓусебна гооолема привлечност и тоа е тоа.
па што знам дали ти е гајле , ако мисли , ке почне да разбира што те пали и што ти е убаво , ке се труди да не сврши пребрзо и да не те „гњави“ претерано долго , ке мисли дали си доволно запалена за да пенетрира , ке гледа да не свршиш во предиграта... изгледа не ми го разбра претходниот коментар
тоа спага во првиот дел од објаснувањето , значи , ке запамти дека сакаш да свршиш во предиграта и ке те доведе до тоа , и ке продолжи да свршиш уште еднаш ете гледаш дека е убаво кога мисли?
има техника во сексот , да не се правиме блесави , добро е и само да го стави и најчесто е доволно , ама подобро е кога е внатре да знае да го трие клиторисот , да ги врти брадавиците...и друго... то
Еве да ти кажам, дека колоку добро еба некоја (од мое искуство), воопшто не зависи од нивото на знаење и интелигенција. Инстинкт е сексот и преференции има.. кај секого различни. Башка феромони и разни срања кои ни предизвикуваат привлечност кон едни, а одбивност кон други луѓе.
во ред , ке подпрашам уште една работа , кога има привлечност и се е поклопено , добро ли е мажот да знае што прави , или сеедно е?
Не знам како да ти објаснам... Тие што знаеле, едноставно така знаеле 'од мајка' (ако смеам така да се изразам). Не оти јас или некоја им кажала како 'треба'.