Дури сега го забележав. Ќе им пратам некоја баба од Тајван. Нема ни да приметат дека не е од овде од што се толку попалени...попален де.
Би можело да имам доколку најдам некоја со која јасно би го дефинирале односот без кревање на галама, туку тивко да комуницираме
Да бидам искрен за друго емоционално не сум спремен, можеби во иднина ако животот ме однесе во малку помирни води...
Za razbivanje na monotonijata koja se stvara vo bracniot zivot ova e najdobroto resenie, no da ostane samo na toa i da ne vlijae na brakot.
У овој случај најдобро решение е развод. А тоа ако мислиш дека нема да има влијание на бракот, се лажеш.
Од скоро имам необичен однос со friend, кој не е fuck, ама е тука некаде, на граница да прерасне (или исчезне сосема). Одамна сме отворени, си раскажуваме врски, проблеми и сл. - ја нему, он мене, ама никогаш не ми кажал дека има огромна желба девојка да му плука во уста (и да ја голта плунката). Од кај па сеа тоа викам... вика одамна имал девојка која тоа му го напраила самоиницијативно, па тоа му останало како желба, а нема храброст да го побара тоа од било која девојка што ја имал после таа зашто му фуфка да не го напраи ментален. Па викам гадно е малце... па ми појасни, не сака гнасотии ко шлајмови и `рканици, туку чиста плунка што можеш да ја собереш само од уста, не од грло. Па ок викам, тоа е истото што ионака го добиваш кога се љубиш сакал неќел. Се охрабри еднаш ми вика - ај ма молим те плукни ми во уста. Ајде де викам, ако. Па тоа еднаш, двапати, стана стопати. И пред месец дена кај него дома бевме, вика не можам да издржам извини, го извади и го издрка, сврши док да трепнеш. Незгодна ситуација беше скроз, ама ај се извини, па не знам што ми стана изгубив контрола, па леле леле, ајде викам, нема везе. Да не давам со детали, ама као се договоривме дека е готово, ова више мора да прекине, нема више плунка, искача од контрола работава. Ама како да не бе, чудо ќе беше да беше навистина готово. Така да ете се повторува тоа секогаш кога имаме можност (кај него или кај мене кога сме, а блиску живееме, така да често е), ама проблемот сега е што и кај мене почна да се појавува желба кон него, а можеби ако сум искрена целосно - не е кон него (не е мој тип ни физички, ни карактерно), туку многу му е убав, прав како пушка, премногу правилен, со убава боја, не сум видела толку убав пенис до сега. Откако почна оваа пракса, почнаа дружбите да ни се зачестуваат и као да се више само за оваа намена. Ко дружбата да ја праиме само за да се случи ова - да му плукам во уста, он да сврши, ај кафе, па ако има време и уште еднаш. Мислам дека ако преземам чекор и прерасне во fuck friend, отиде другарството засекогаш. Иако мислам дека ко више да е отидено. Нема ни он девојка, ни ја дечко во моментов и мислам дека оваа работа многу брзо ќе пукне и што и да се деси, каква било разврска да има, другарството многу скоро меѓу нас двајца нема да постои, па си викам - дали кога ионака иде работава у провалија, бар и јас да му го искористам пенисот, греота е таква убавина да се пропушти...
Имам еден толку ми се свиѓа ама не е слободен, а сакам да му речам само по потреба да се гледаме, ама ми е срам дирекно тоа да му го кажам
Прашај го друго нешто, колку да стапиш во контакт. Види како ќе реагира и терај си работа. Гледам коментираат во темава и други, невини . . .
Зошто да се меша во туѓи работи и однос? Значи маж ако ја погледне некоја жена и одма леле ме мерка овој некое време?? и јас си гледам по мажи ме интересира како се облечени и слично ама не значи дека ги викам да ми влезат во кревет. На оваа тема ќе даваме совет како да се расипат бракови и врски, а во другата ќе ги тешиме феминките што се изневерени и како заслужуваат повеќе ама можеби мажот е крив а не овие што ги охрабрувате да му седенат на к на веќе женет човек. Катастрофа се се враќа во животот.
Абе ме моли само ми звони на телефон, ми рече ајде 3 дена одиме каде сакаш, млад се женал кутриот на 20 години
А гледам си давала совети во брачни проблеми може утре жена му кога ќе пиши овде дека ја изневерил ти ќе ја утешиш како сте до толку без достоинство и само почит да растурите на некого, додека не осетите на своја кожа нема да ви дојде паметот.
Хахахаха Абе ај не се занесувај. Човекот сака разонода, секс, ти се филмаш мислиш многу му се свиѓаш, а он овака сигурно пишува бар на уште две па каде запали. Да не ја сака одамна би бил разведен. Ке се видите неколку пати, ке развиеш емоции, а тој ке те откачи како партал и ке се врати кај жена му. Да не зборуваме колку е мизерно и понижувачки да си нечија швалерка.