@Justicija ај речи му важи бе. Ќе бидам со тебе под еден услов разведи се од жена ти. И види шо ќе ти рече.
Ниеден маж нема да ја остави таа што му е дома само заради швалерка, фак френд, шта год, па макар и воопшто да не ја сака. Тоа 'заради децата' е излитена преизлитена, типична, манипулаторска лажга.
Јас не одам тој иде по мене и ми досадува, фала богу тој не е бред пит само ја разгледав темава и сакав саркастично да коментирам Предалеку отидовте со коментарите, на пример да го сторев тоа зошто мене ме убедувате а не зборувате лошо за мажот што и се пушта на слободна девојка?? Што има мене некој да ме убедува дека тоа е лошо кога тој е женет и тој ја прави грешката
Тој/Таа шо оди со други луѓе надвор од бракот, само тие се криви шо дозволиле до то ниво да се и никој друг. Едноставно се неизжвеани.
Небитно, дали е машко или женско,jerk e.Не прави му го на другиот она што не сакаш да ти биде правено тебе. Ама им се е*кало бее,дај сватете ги или еф оф злобници едни не**аниУбила ме туџа срамота,простатлук и безобразлук, до толку што се мислев дали уопште да пишам коментар да стои мој во ваква банална "дискусија''.Најдете си слободни, па цела кама сутра испробајте ја ко нормални луѓе, вакви будалаштини не.
Единствено шо можам да пробам да ги сфатам овие луѓе е дека целта му е да ги исполни ако привлечат и добијат за себе некоја венчана или венчан.. демек ете ваууу ем венчан ем мене ме засака. Извитоперена логика ама не наоѓам друга причина..
За мажот не ни треба да се коментира затоа што за него се знае веќе каков е чим остава жена и деца и иде по друга. Баш дека он ја праи грешката треба да се повлечеш за да не направиш и ти уште поголема грешка. Стварно не сте свесни која тежина ја има тој грев и цел живот ќе ве прогонува. Општо зборам не за тебе пошо ти тролаш нели.
И Венко Филипче Ве прогонуваше вака, и на телевизија и во живо, па не реагиравте вака. Најдобро гледајте во Вашиот двор, ако гледате во туѓиот некој ден ќе го видите и Вашиот партнер.
Леле па и Пресвети го вмешува,ни крив ни дужанНе така, без проекции. Шо направивте, се договоривте ли?Пишете ни да не ве мислиме да знаеме дали да отвараме шампајнското
Не зборавме за тоа дали е џрк, туку дали има самопочит. Ако е некој џрк со други, не значи дека нема почит кон себе си. Напротив. И премногу се почитува, ако само си го прај ќефот,без разлика кого ќе повреди. Дури и во антисоцијално и нарцисистичко однесување може да се класифицира