Не знам каква е таа љубов и сакање поточно, ако некој го изнверуваш....Нема почит тука како прво, а за сакање не станува збор. Барем според мене.
Оти и во ова тема се збора за ќежуал секс каде едниот е венчан? Фак бади е то = секс без обврска, ќежуал секс. Две страни кои неќат обврски, ама му се еби. Инаку мене не можи помалку гајле да ми е ако инволвираните се согласни и ради то нема повредена страна. Ако му се еби без обврска - никако не ме засега. Лично, сметам дека не можам и ќе се затрескам. Досегашно искуство ми е дека се ми здосадва брзо и можда треба да пробам.
Димн ај мани ме тоа не е наша работа,тоа може да пишуваме ако и двајцата се сингл ,или да се работи за отворен ,брак,во кој и двете/трите и тако даље страни се согласни и обавестени.Дали ќе те заинтересира ако се работи за твојот?Пиша на jавен форум, секој може да пишува и коментира. Дај ако не да и упатиме јавно извинување што и се мешаме во терање ќеифи на туѓа сметка,живот а утре ако/кога евентуално се дознае и солзи. Уште си пишува ноншалантно дечки вака и вака е ситуацијата,мене малце ми се е*е,ама он е малце оженет со деца,ама стварно е јебозован бее,како да му пристапам,па приказни што он и ги продава за неговата жена и бракот да се опере малце фрапирана откако доби беклеш,па саркастична била... па уште и безобразлук се дрзнува и жената да ја напаѓа,она сама си била крива.Ќути бруко аман.
1. Темата не е за секс со оженет. Другата активна тема кај шо има паралелна дискусија е. Зато и во првата реченица прашав оти водите исти дискусии на две различни теми. 2. Имаш одговор и на то се шо пиша. Само треба да се прочита. Препрочитај болдот. Иако реално не е моја работа и да е едниот венчан, сем ако го познавам па сакам да заштитам некој. Генерално, не можи и не ми е гајле за сите. Да за мој би ми било гајле оти ... мој е. Не можи да ми е гајле за Јонче на Паца. Ако ме боли и се нервирам за сите ќе си наштетам себеси. Ама на форум нема да пишам дека е океј. Впрочем никогаш немам пишано колку шо ме држи меморијата. Ама пак, темата не е за брак. Другата тема е. И таму јасно пишам за вакви врски од тој аспект. Тука не. Оти темата е за фак бади. Па оди таму и комотно прочитај шо пишам ако не те интересира за фак бади.
Точно! Оти ако речиш дека сакаш секс, сите мислат дека со нив сакаш. Знајш како се вика то? Сексуално вознемирување!
Мене ќе ми се напрај ќефот, да смееме да им ги објавуваме никовите на оние што се манијачат по пораки. Не да ги пријавам и да ги банират, да ги покажам со прст и сите да знат шо'стока се.