Точно, таа сакаше тоа да прерасне во озбилна врска а јас неможев да го прифатам предходно имавме разговарано за тоа дека нетреба да се случи.
Не знаев каде па а ајде тука, како се вика таа веб страна каде што има понуди за сместување за само една вечер, нешто тубе на крај беше...?
Па вака значи кој/а не пробал не знае. Јас сум имал две до сега и сме функционирале одлично. Повозбудливо е повремено гледање и во дискреција барем за мене. Но во моментов немам едната си се омажи а другата замина Германија. Ама здравје ќе се најде некоја со исти мислења
Ocigledno ne gi razbra devojcinjava ako jas dobro razbrav, ne ti veruvaat a ti mozes da se pravis fraer ne e problem
Duri i da sum greska (sto ne veruvam hihihi) ne dolikuva ova sto go pisuvas, ako mislis fraer si wow sigurna sum pola curici padnaa vo trans za kakov momak li se raboti stom devojcevo vaka se trudelo zatoa sto i vrapcinjata na grankite znaat deka toj sto pravi nesto ne galami mnogu
Od drugari ,megu koi postojano imase iskri hemija ...se vozdrzuvavme bidejki drugarstvoto go smetavme za nesto mnogu ubavo .No ne uspeavme da ostaneme samo drugari ...a i mislam deka kolku i da ne sakame i se protivime sepak se pojavuvaat emotivni i silni cuvstva ,nedostasuvanje kako da ste par .Zatoa mislam deka prijatel samo za sex ne moze da opstoi bidejki mnogu brzo se javuvaat i emocii a ako gi nema emociite togas ja nema ubavinata i uzivanjeto vo cinot .
Јас сум имала ваков секс со еден блиск пријате кој што се знам уште од градинка првпат секс имавме кога двајцата имавме 14 години во грција, па пак имавме кога имавме 15 години и пак 16 години па преснатавме и незнам зашто?