1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пријател за секс (F*ck-friend)

Дискусија во 'Секс' започната од MILENA1, 26 ноември 2009.

?

Сте имале ли пријател за секс по потреба?

1. Да

594 глас(а)
    42,2%
  2. Не

812 глас(а)
    57,8%
  1. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Не не, нема смисла толку јавно да те издадам :wasntme:

Дај не зезај.
    Гледаш дека и самата си свесна што ти се случува.
    Џабе ти е со сила да бараш и да се надеваш на емоции. Не се мачи, не си ти за FF...сигурно ќе успееш да запознаеш некој кој ќе ти подари и нежност и љубов, заедно со сексот.

2. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    :D :D :D :D
    Издади ме , и онака се издадов јас :D :P
    А зашто мене не ми пиша така, јас за ФФ сум, ааа? :devil:
    И мене ми здосади тоа, сеа ќе си барам нешто друго... :P

3. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    ^

Само мислиш дека ти е здосадено затоа што моментално не си расонета.
    Тебе не ти треба чувствителност и внимание. Тебе ти треба само некој кој во било кое време ќе ги задоволи твоите безвременски страсти. Некој кој без никаков изговор ќе може да биде покрај твоето тело кога ќе посакаш. Некој кој ќе ја изгаси твојата желба за секс на начини кои ги има само во твоите фантазии. Некој кој постојано ќе успева да ти ги разбуди сите морници по кожата штом се изгаснат светлата.
    Исклучиво и без сомневања си само за ФФ...обезбедена си, па немој лесно да го изгубиш штом те прави среќна :!: :) :) :)

На sweet25 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    :D :D :D
    Откачен еден :P
    Па, од вчера сум просветлена....
    Земав една книга да читам, и сватив дека сакам да се заљубам.... :^) :lol:

5. oooo

oooo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    3
    Значи вака кеве молам за совет за мојов проблем , се гледам со 1 дечко од ист град сме, на почетокот бевме добри другари ама не излегувавме заедно во град. И мене превише мисе допагаше а мислев дека и он ги има истите чуства за мене, тој 1 вечер миго побара бројот и јас муго дадов, од таа ден јас и он се гледавме ама тајно без обврски ама мене тогаш неми беше битно даме сака бидејки не бев подготвена за нешто сериозно. Така се гледавме година време ама не редовно туку кога и двајцата можевме и сакавме. Ама после почнав јас да сакам врска да излегуваме заедно, а он цело време сакаше да имаме секс а јас му велев дека несум подготвена дека тоа кего имам само во врска и јас мислев дека сепак има чуства за мене бидејки немавме секс цела година ако неме сакал си мислев досега кеме откачел. пред месец ипол кога се видовме он инсистираше на секс ми рече само доколку имаме секс може даме засака друг начун немало многу битна ствар му бил сексот и разбирање да имало ме убедуваше дека иако не излегуваме заедно иако неаме врска сеуше дека ако имаме секс ке бидеме исто како во врска немало даме изневерува кесум го имала само за себе. Ми велеше дека он не лажел бил искрен човек дека доколку немусе допадне нешто директно ке кажел и дека немало даме лаже ако неме сака кеми кажел навреме. И откако 1 имавме почна ладен некако спрема мене да станува се јас мусе јавував почна дури данеми крева на телефон со изговор него слушнал после тоа се видовме уште 3 пати и пак имавме секс. И он почна данеми крева воопшто на телефон вечерта беше уклучен на фб и ми пиша нешто што превише ме повреди....Baby...vidi

Mislam deka ne bi trebalo dase gledame poveke...Zasluzuvash podobar koi ke bide okolu tebe koga ke sakash

Ne ko jas..izguben sum i...ne se prilagoduvam na drugite tuku jas kako sakam taka da..

Mislам ne

Milo mi e shto ti bev kao..guru majstor da te naucam na nekoj neshta

Za da mozesh ponatamu da se snaogash polesno

Ali...ne odi

I ne znaci deka ne bi bile prijateli а јас на тоа одговорив дека ме искористил само за секс а он вели...Sekako nema da znae covek dodeka ne proba neli

Probavme ali..ne odi... јас му реков несакам пријателство го избришав од фб денес мусе јавив и му реков сакам дасе видиме да разговараме во очи дамиго кажеш тоа а он ми вели дека сум му пишала да ме заборави и број дами избришел он тоа го сторил веке. Немало потреба од гледање бидејки што сум сакала да пишам во порака на фб и сега претешко мие се осекам искористено. И што е најлошо почнав даго молам даму звонам дасе видиме а он неми врака претечко мие го засакав мислам дека неможам без него пред него имав 2 лоши искуства кои многу ме повредија. И сега само со его успевав насе да заборавам хелп претешко мие

6. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    ^^^
    Се изначитав и не разбрав, му даде или не? Ќе прашав за малку како си можела да се заљубиш во така плиток површен машки примерок , ама се сетив дека љубовта е чудна работа. Зрело си постапила што го откачи, барем тука ме бендиса муабетот. Ќе ти помине, сите сме сакале , сите сме имале скршено срце. Ќе заборавиш и болката ќе изчезне.

Друг пат добра проценка е пожелна, има милион начини некој да засакаш јас сексот не го наоѓам на листата. Тоа е начин да изразиш емоција која веќе е во полн погон на физички план, а не да доловиш некое чувство што веројатно нема потенцијал да опстане. Како тоа ќе се заљуби после сексот? Сериозен беше дури го велеше ова ?! Најозбилно, сакам да го прашам како дојде до таков сигурен заклучок. Ова му успеало само со тебе, не си го видела не затоа што си мутава ами едноставно заљубена, што е попријатна варијација на мутава.

Батали го. Рецка не му мавај.

7. oooo

oooo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    3
    Значи имавме секс и после сексот он на фб ми пиша дека пробавме ама ете не успеало и еве што друго ми пиша...Jas u start ti kazav deka ne sakam obvrski,deka ne sum naviknat i ne ni sakam da sе enaviknuvam,a drugoto e se kako sekoj normalen covek

Ako ti ne si normalen covek i ne ziveesh normalno,jas ziveam..svakash?....I sakav da te vnesam u toj normalen svet . Јас му реков нее нормален сексот нее битна ствар а он ми пиша...Ako moeto ne e normalna pojava,ponormalna nema ni da najdesh na svetov,probaj..ke pravime muabet.... јас му реков мислев дека ме сакаш и ги имаш исти те чуства а он...Sekoj ima svoj nacin i do odreden stepen тоа миго пиша А јас не бев глупава ама ете затрескана по него се плашев данего изгубам го сакав. Ама ете денес дознав кажувал на другари дека сум му досагала на телефон дека мусе смачило од мене каков покварен идиот.

8. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    A, година дена што правевте? Рече дека сте се гледале тајно година дена а потоа велиш имавме секс неколку пати. Дај сконценрирај се и пиши убаво. Не само што мене не ми е јасно туку и на другите неверувам дека им е појасно. Дали тој кретен година дена те работеше и те лажеше или? Мислам и да сте намале секс неверувам дека те држел само за раче. Што значи и само петинг да сте имале пак е тоа искористување. И, после сето тоа тебе пак не ти е јасно дека тој е идиот туку пофторно го молиш да те поработи уште некое време и пак да те шутне, или недај боже да ти склепа дете па после да се чудиш што да правиш. Мислам после таа порака незам што не ти е јасно, ти кажал се што треба да знаеш.

На makarov му/ѝ се допаѓа ова.
  9. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.901
    Епа од вакви плитки личности,кои вчера само што излегле од памперси имаат по 12-13 години и одма се буфтаат,ќе ги видите истите тие како се најактивни во темата на абортус и уште по трогателно од ко ќе абортираат ќе ги видите нивните мислења во темата љубовни проблеми и совети.
    Мислам мене ми се плачи од карикатури од 13 години шо се буфтаат и од нивните родители кои око не им трепнува што прават нивните деца.
    А за темата конкретно fuck friend или како и да го викате мислам дека само болем човек го прави.Зашто ни еден нормален нема да се е*ава со кој стигни само за да доживее оргазам.

Мој совет: купете си вибратори-оргазам задолжителен,а пријателот верен до гроба!!!

На Majajoy, LICEN-LONDON, london-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  10. x.x.x

x.x.x Активен член

Се зачлени на:
    5 септември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    И јас имам или имав .. незнам уште на шо сме моментално секс пријател, поточно колега оти другар дефинитивно не ми е, не ми бил ни ќе ми биде. Повеќе ми е како познаник, оти пред било што да има межу нас ние бевме на едно здраво, шо правиш, шо има ново или ако не бил на факултет ќе се јавел или ќе пишел на фб шо се дешавало тој ден на факс и тоа .... дружење меѓу него и мене не било ни пред ни од го направивме тоа. Епа сега бидна шо бидна неколку пати. Тој ме бара пак ама јас го игнорирам или си наоѓам изговори оти како прво не се осеќам сигурно затоа што не го познавам доволно, и како второ имам врска од 4 години со дечко кој навистина многу го сакам и не би сакала да го изгубам, па ми е страв да го ставам на ризик. После има друго што ми ја јаде душата, а тоа е тоа што колегава кон мене се однесува многу ладно да речам. Значи бидна шо бидна и одма ај чао. Па чекај напрај барем уште еден муабет па нека биди чао. Не барам јас да ме сака, ниту сакам да ме сака, ама ако не за друго па колеги сме од почит ќе направиш муабет а не одма да бегаш како пожар да има. Пред некое време сакаше да дојде кај мене ама јас имав гости на неколку дена. И му кажав дека не може кај мене ради гостите и му викам ама ете можеме да излеземе некаде кафе да пиеме. И овој ми вика па ако сакаме кафе да пиеме ќе пиеме на факултет. и сега шо значи ова? дека јас не сум вредна да седни со мене едно кафе да пие? Па нема да го изедам. Јас не сум машина за секс, јас пред се сум човек, и нормално пред се сакам кон мене да се однесува како кон човек, кафето за мене ќе претставуваше едно испочитување, ништо друго, па на крај краева колеги сме, треба заедно да поминеме уште 2 години.
    Дур имаме односи избегнува да ни се доближат главите, а тоа го прави за да избегне бакнеж во уста. Незнам зошто, ама како да се плаши да ме бакни во уста. Дали тоа избегнување да разговара со мене и тоа избегнување да ме бакни во уста го прави го прави оти се плаши да не разбуди чувства во него кон мене а знае дека имам дечко кој го сакам, па тој да остани аџале, или нависина ме гледа како предмет кој служи само за неговите секусални потреби и ништо друго ... незнам .... и затоа сум збунета, незнам што да направам, дали да продолжам да го избегнувам или да ставам крај? Сум размислувала и за опција да разговарам и да му кажам отворено што ми смета, ама не сум доволно блиска за да бидам сигурна дека би ме сфатил и не би ми се потсмевал на мојата отвореност и искреност ....

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Јасно е како бел ден дека те гледа само за секс и буквално ништо повеќе. Ако тоа ти одговара продолжи да се гледате, ама кафе и муабет со него не очекувај.

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    x.x.x. ама ја образложи ситуацијата, на крај ти и жртва испадна како што гледам.
    Душиче. :doh:
    Си била пред се` човек, си имала чувства, бла, бла, бла...

Неее, драга.
    Ти си едно обично курвиче.
    Затоа станува и си оди после секс.
    Не дека се плаши дека ќе му разбудиш чувства или не знам што.
    Само те третира како што заслужуваш :hai: .

Јаден твој дечко, само тоа ќе кажам.

На Majajoy, Olgitsa, thelittle17 и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    483
    Па уште се мислиш! :x
    Незнам како од првиот пат не си сватила што му е поентата али ај... :^)

14. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.901

Дефинитивно му служиш само за секс и да си се испразни целосно.А шо е најтрагично дури ти го пика мисли на друга.
    Не знам шо очекуваш од ваков ебач,ама не знам и ти шо сакаш.Какви чувства ќе разбудиш ти во него дури се буфтате?Мислиш ќе се заљуби во тебе?
    И јас имав колешки на факултет кои служеа за испразнување на одредени типаци,кои истите беа заљубени во други,ама тие други не ни ги погледнуваа.
    Нема да ти се обраќам со погрдни епитети,ама мислам дека знаеш како ги нарекуваат ваквите девојки и нивните однесувања.

Секс девојки за едно празнење,а можи и две.

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.088
    Допаѓања:
    155.564
    Не ми се верува дека зборувате за емоциите во една фак френд врска.
    Па дали е ова возможно бре?!
    Па дали е ова паралениот универзум?!

:rofl:

Ох хани,поблиска си со него и повеќе од тоа што мислиш! :wasntme:

На Valerin и blond им се допаѓа ова.
  16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Aма прашањето што неа ја мачи е дали тие навистина се пријатели за секс?
    Дури мислам дека повеќе ја мачи другото прашање- зошто тој не може да сврши кога се дружат :?: ?

Сепак квалитетот изгледа не е како што треба.
    Само прашањето е чиј квалитет? :wasntme:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    ПРВО, фино ти пишала сесилија во првиот нејзин коментар ( од двата или колку и да се) :clap: :bow:
    ВТОРО, не знам дали он би ти се потсмевал на твојата отвореност и искреност, јас не само што цинично се изнасмеав, верувај и се згадив од тебе! Имаш 4 годишна врска АЛОООО, се ПЛЕСКАШ со колега од факс, а уште па и пишуваш дека го сакаш дечко ти :fubar: :fubar: . Не душо ТИ НЕГО НЕ ГО САКАШ, го држиш ко резерва у случај колегата да не те одј**е, ко што и напраил, па да останеш после сама. Те користи како што сака, и малце ти е! Единствено жал ми е за дечко ти. А многу ме интересира, што изговор наоѓаш за дечко ти да не дознае кога идеш кај колегата дома на една партија! Фуј :puke: :puke: :puke: :puke:

18. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    ne sum imala do sega ama izglea treba da si najdam decko mi ne me mari dva posto preska se ispokaravme zas nejke seks da iam e so da pravam pisete da si najdam samo za sex drugar ili da go osvojam nekako deckomi plis pisete

19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.047
    Допаѓања:
    101.591
    Чекај, дечко, маж што имаш, еднаш пишуваш дечко друг пат маж, среди си ги мислењата. Секоја чест што единствената мака во врската ти е секс пријателот, а оној проблем со децата?

20. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    Не, не сум имала пријател за секс до сега, ама кога би имала би било многу едноставно. Партија секс, фала-чао пријатно, понатаму секој по својот живот. Јас каде ми годи, тој каде сака и решен проблем :) Така барем не ризкуваш да се јават чувства. И така, неговот приватен живот б си останал негов, мојот-мој, ова само како едно мало бегање од реалноста. Нормално, не би го направила никогаш тоа ако имам дечко, никогаш не би го изневерила. А за другата страна, не е мој проблем. И така, може фантазирам дека е тоа изводливо, ама па зошто да не?