Проблеми и совети на работното место

Дискусија во 'На работното место' започната од eli25, 24 август 2011.

1. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.261
    Допаѓања:
    13.766
    Не е по закон да не ги дадат. Следува мин 2 дена одмор од месец

2. Loveland

Loveland Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2025
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    30
    Здраво, се извинувам но би сакала да слушнам мислење од вас.
    На кратко се вработив во парфимерија, сакав во Таск.Но не ми одговараа смените. Овде ми е убаво се работи за ланец на парфемерии низ цела Македонија и комуницираме едни со други . Проблемот е што од предходните вработени имаат измешани артикли , фалат одредени работи кои јас не знам ни како изгледаат , со колешката нон стоп пишуваме е-маил до надлежните да се тргнат бидејќи се распродадени, а ние пристап до сајт немаме и никој не ги трга исто како да не сме известиле. Тоа ми стана многу токсично и преку глава , правевме попис на наша иницијатива го пративме пак ништо не е корегирано и кога ќе побараат другите салони одреден артикл и нарачка на сајт ние се повторуваме - ги/го нема. Тука се ствара тензија. Не знам што да правам навистина ми треба работата и платата ми е добра ама ете почнав да чувствувам стрес. Што би направиле на мое место?

3. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.180
    Допаѓања:
    9.365
    Помалку би се замарала.
    Штом надлежните не се замаараат, зошто ти да се замараш.

На raww, злоба, Tam4yy и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Loveland

Loveland Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2025
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    30
    Сите така ми велат и дечко ми скоро секој ден кога ме зема. Едноставно не сум човек што се кара, повишува тон, културно и достоинствено се однесувам и сега кога ќе има нарачка на сајт на артикл кој 10 пати е кажан од мене, од мојата колешка дека е продаден да се тргне..Ќе го бараат од мене и тоа не на фин начин што навистина ме погодува.

5. Alek90

Alek90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2024
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    613
    Кога ќе ти го бараат артикл 10 на не-фин начин, кажи им дека веќе си ги известила во претходен е-маил дека нема залиха од тој артикл, во иднина да ги читаат е-мејловите (со менаџери во цц)

На Loveland му/ѝ се допаѓа ова.
  6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.892
    Допаѓања:
    17.998
    Може некој ЛП?