Feminki daj pomogajte utre odam na odmor vo turcija pa bidejki imam problemi so patuvanjeto kako na primer (prolic, povrakanje) bi sakala da me sovetuvate sto da koristam. Pozz
Problemi pri patuvanje!!! ќе си купиш таблети за гадење по пат едно има 6 часа дејство и чини околу 12-14 денари
Problemi pri patuvanje!!! Јас бидејќи повраќам при патување, секогаш си пијам апче Димигал два часа пред тргнување инаку мислам дека трае апчето 8 часа И немам никаков птобле потоа со патувањето
Problemi pri patuvanje!!! Дечки, гледам дека темава одамна не е разработена па би сакала да побарам совет (доколку некој ќе наиди на темава) Дали ги имате користено апчињата ДРАМИНА за лошење при партување? Поздравчиња
Јас зА керка ми ги користевв кога одевме црна гора.И го дадов апчето кај 9:30 и спиеше мирно до 5 сабајле
За мачнина во авион или брод Proven капсули во Зегин се 300МКД но може да се земе за пола цена и пола само. Против пролив и труења (алкохол, расипана храна и сл.) медицински активен јаглен, мислам околу 150-200МКД но и Линекс Форте. Ако е ептен сериозно Лидаприм е доста јак не се сеќавам цена.
Вака, планирам да одам на одмор на 23 јуни во Грција за 7 дена, но пасошот ми завршува на 23 јули, дали ќе ми прават проблеми на границата?
Мислам дека не, ние лани се враќавме преку Грција од Албанија на 13ти август, а на ќерката пасошот и истекуваше на 15ти септември и никој ништо не ни рече.
Против мачнини и повраќање при патување се препорачува и Антиметил, на природна база е скроз, на база на ѓумбир и навистина помага. Се’ е индивидуално, на секој истиот лек можеби нема да му делува исто.