Немам лично пробано но имам читано дека ги опушта мускулите и ја намалува болката. Нели апчети тоа и го прави. Еве прочитај, превземено од фемина е. http://www.femina.mk/убавина-и-мода/тело/совети-за-побезболна-и-поуспешна-депилација
Погрешно верување е дека кај секоја жена влажноста на вагината е одлучувачки фактор за тоа дали е доволно возбудена. Во пракса постојат многу жени кои не се влажнат за време на предигра или секс а сепак имаат капацитет да уживаат или достигнат оргазам. Лубрикација за полесно да се пенетрира може да се постигне и на други начини, не само со природна женска течност.
Ела да те навлажнам за маубетов Ај, сама ќе си се испратам Он топик: постојат многу причини поради кои некој не се влажни: хормонални, телесни, психички, ако не е влажна не мора да значи дека не е возбудена.
Ja da ve izvestam po celovo zamaranje..Ne sum piela nikakvo apce (iako bev u plan) a lubrikanto mi pomogna mnogu I se bese okej,pominav super bez nikakvi bolki I fala vi mnogu mi padna kamen od srce haha,fala bogu se si dojde u red
Nee seuste ne, ama ipak ubavo mi bese.Kako i da e srekjna sum sto nemam bolki a orgazmite doprva ke doagjat haha
Оо па незнам да ти кажам он имаше купено од оние големите,црвен и многу благ беше хаха,едвај можев да п***м
zdravo zenski sakam da ve prasam sum imala nekolku pati sex ama sega mie strav nemozam da se opustam imam decko ama nemozam bidejki site pati so sum imala mene me bolese mnogu i sega mie strav kako da se opustam i izbegavam a 21 vek normalna pojava koj nesaka sex ... poz ( se izvinuvam deka ne e na kirilica ) pozz
Здраво девојки ми треба ваш совет. Со дечко ми веќе два месеци пробуваме но никако не успева бидејќи јас сум возбудена и се ама болката е пресилна и неподнослива што да правам веќе искрено не можам вака да трпам како и двајцата се мачиме а навистина сакаме да се случи.