Проблеми со демнач

Discussion in 'Сингл' started by Ozoglasena Mila, Jun 10, 2019.

1. Dreamer 777

Dreamer 777 Истакнат член

Тука во Малта кај што и живеам бев во главната полициска станица и им објаснив што е проблемот и ме препратија кај детектив за сајбер криминал што е и тој ми го кажа тоа што го пишав погоре. Дека морам секој еден доказ што го имам да го соберам во папка и да им го однесам за да направат случај против нејзе. А премногу профили и пораки има би ми требало премногу време за се да соберам и средам во папка.

2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Да.Треба скриновите да ги испринташ за да може у папка да се стаи.Абе ја мислев овде си пријавил.Пријави овде.Ѕвони у МВР на вибер или нешо.
    Пријавувај и овде, нема Малта да ја гони, Македонија ќе ја гони, ако овде живее.

3. WildMk

WildMk Форумски идол

Тие што ги добиваш откако си во Малта.

Feminka22 likes this.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

@Dreamer 777 најсериозно ти велам пиши име и презиме овде нејзино на некоја од нас и одма се ќе и дознаеме. А па ако е од Куманово , оха одма ќе се најде мало место е .

5. Dreamer 777

Епа прашав за во Македонија директно во МВР и ми рекоа дека морам лично да дојдам за да поднесам пријава. А не можам да доаѓам само специјално за тоа, плус секако во моментов не можам да доаѓам заради правилата во Малта со коронава.

А инаку од тука ми рекоа дека можат да ја гонат преку интерпол би се поврзале со мк полиција само дека им требаат сите докази за да нема нешто што не го знаат во смисла.

WildMk, Snowflake97 and Feminka22 like this.
  6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Епа супер ако може така
    @nena2010 у право си.Или пиши нѝ у лп.
    Има кумановки овде доста, а може и мајка ѝ ќе прочита

Loving boy likes this.
  7. Dreamer 777

Иако ме прогонува повеќе од две години не знам фали е во ред да ја спомнувам со име и презиме тука и плус можеби ако пријавувам после во полиција ќе треба да им го кажувам и тоа?! Не знам стварно

8. Loving boy

Loving boy Активен член

Што ти пишува, ти изјавува љубов ли?

9. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Мене ме интересира колкава е женава што нема др работа па со тебе во др држава се замара (facepalm)

Feminka22 likes this.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

А бе пиши на некоја од нас во ЛП и готово. Да дознаеме кои се нејзините, да им се обратиш фино лепо и чао пријатно. Ако они не превземат нешто тогаш ти земај принт скринови, принтај досие и во полиција. Спомни им дека си сега тсрански државјанин, и речи му ако овде поднесам приваја Интерпол ќе ја гони да не ја правиме големата зауздајте си ја.
    @Ljubova би се зачудила кога некоја со ментално пореметување ќе се фиксира на некој, дека е нејзин, дека е мажот на нејзиниот живот дека вака дека така и тоа само зашто и се насмевнал у пролазу.

Last edited: Mar 28, 2022
    Ljubova, Loving boy and Snowflake97 like this.
  11. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Да ама ова е болест. Женава треба да се лечи. Не сакам да замислам ако беше дечково тука како ќе го малтретираше.

Feminka22 and nena2010 like this.
  12. Dreamer 777

Па прво ми изјавува љубов па по 5 минути ме вреѓа ми се заканува па после пак ми изјавува љубов и така. Тој еден ист циклус и е стандарден на менување расположение во пораки. Сега веќе не може да ми праќа можеби месец дена пораки со новата опција на фб и само нови профили прави и ми праќа follow requests и јас ја блокирам...

Не сум сигурен ама мислам околу 27-8 години дека има

Инаку по сликите на профилите од кои пробува да ме заследи видов дека се ишишала скрос на нула (а претходно долга коса имала) и во пораките последни ми има спомнувано дека последна љубов ќе и бидам јас, дека немало да сака никој после мене (а буквално ја немам ни допрено девојкава за рака ни камоли па што).
    Ми има пишувано дека заради мене се ишишала и ми има пишувано дека ќе се самоубие ама јас пораките ги немав отварано па на една моја пријателка и пишувала да ме исконтактира пошто ќе се самоубиела инаку. И јас морав да и објаснувам на пријателката што е проблемот. Значи многу главоболки без никаква причина.

Да не зборувам па што си имам девојка тука и што требаш нејзе да и објаснувам.

13. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се знаеш ти со девојкава? Другари сте биле?
    Дефинитивно и треба психијатриска помош. Нејзините ништо не забележуваат според нејзиното однесување?

Feminka22 likes this.
  14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Аууу
    Психијатар одма значи одма

Dreamer 777 likes this.
  15. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Аууу, страшно.
    Ама разбирам скроз како ти е, среќа што не си во Македонија.

Feminka22, Ljubova and Dreamer 777 like this.
  16. Dreamer 777

Не ја познавам лично освен од фб крсток период пред 2 и нешто години ми пишуваше кратко и кога приметив дека не е во ред психички и кажав дека сакам да прекинам контакт и тоа е тоа. Меѓутоа не прекина она и почна со закани и навреди и ја блокирав прв пат тогаш.

Ниту најмалку не сме биле другари. Ниту оддаааалеку. А за нејзините не знам кои се луѓето и не ги познавам така да не можам да кажам.

17. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Греота

18. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

:o
    Мислев дека ти е бивша па затоа те замара.
    Контактирај ги нејзините за да преземат нешто, пред се за нејзиното здравје.

Feminka22 and Dreamer 777 like this.
  19. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Контактирај ги службите и полицијата.

Feminka22 and Dreamer 777 like this.
  20. The Everlasting

The Everlasting Активен член

Стара темава ми падна во очи описот што го даде не го спомна на име ама според изгледот како го опиша одма дојдов до заклучок кој е. Типот е безопасен пробва така нападно да се додворува после извесно време се откажува не е ич опасен :)