DUST.......ako e za falba ke ti kazam deka veke nekolku forumdziki me pobaraa, ama vistinata e deka niedna ne mi pisa... A vo vrska so toa so te interesira......se vozam so bus, odam na rabota, znaci funkcioniram, erekcijata si ja nosam so mene, no uste edna vistina e deka mojot alat ne e so nekoja dolzina od koja site ke recat wowww koga ke poglednat....se e ok vo vrska so toj del povrzan so moeto zivotarenje.
Normalen maz nemoze da izdrzi 4 meseci bez seks ili da svrsi a ako nema podolgo vreme seks prviot pat po tesko ke svrsi i ke mu bide poubavo pitaj patalec a ne gatalec Drugarce mnogu si preteral be ti mesec dena stvarno mnogu ke treba doktor da posetis sory vaka
Вака ме интересира пошто тврдиш дека нормален маж не може да издржи без секс... мастурбирањето не е задоволување? И што е со оние луѓе што се на далечна врска? Инаку што се однесува на темава проблеми со ерекцијата можат да настанат најчесто од стрес.
A so praime koga uopste ne mu se diga ? A ima 30godini ? Se slucuva barem ednas do dva pati u mesecot ic da ne mu se digne ... se macime i normalno posle mene mi se gubi zelbata
Ne ne nisto od toa (lekarstva ,nervozi,stres) , vika deka ne e do mene ... a stvarno ne znam od so bi mozelo da bide ... nekogas se si e normalno , nekogas e katastrofa ... toa me unisti psihicki mene ..
Козјо млеко, сирење. Бадеми лешници кикирики и друг вид на апетисани. Како и обавезна посета на доктор уролог.
И што? Многу е еднаш во месецот да не му се крене? Кој знае под каков стрес е или едноставно бре не му се сака на човекот.. па и машкото тело не е на копче, притисно го и ќе се попали
Прво викаш уопште, после викаш еднаш во месец. 24/7 не може да се дига. Проблем е ако континуирано нема ерекција некое време. Еднаш во месец не е проблем