1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Проблеми со ерекцијата

Дискусија во 'Секс' започната од snegulcence, 18 јануари 2010.

1. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.152
    Допаѓања:
    1.352
    Трибулус имаш во аптеките а ашваганда несум сигурен дали ја има во аптеките ама можиш да прашаш. Исто трибулус имаш и во продавниците за суплементи како полео спорт, пбц, хардкоршоп. Иначе колку години си? Дали си имал досега циклус со хормони и слично. Ако имаш само намалена ерекција а негубиш килажа тогаш само трибулус ти е врв. Ако губиш килажа, промена на расположение, лош сон, расеаност тогаш имаш проблем со лачење на тестостерон. Тогаш е пожелно да се проверат хормони. Т3 обавезно.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Е затоа треба на доктор да оди.
    Исто како што жените одат на гинеколог, кога имаат проблем со репродуктивните органи.

На cresa-jagoda и AAKG им се допаѓа ова.
  3. t.a.m

t.a.m Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2020
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    398
    Дечко само ф'стаците , бадеми ,кирики , таналва.
    И секако малку мозокот да се вклучи инаку џабе е се.
    И која возраст си?

4. SNAODLIV

SNAODLIV Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    Znaci ti treba TRIBESTAN odi bez recept ne udira na srce bidejki e priroden ne sinteticki 120 apcinja vo kutija okolu 1300den moze da gi dvojat i na lenti 250den isto e dobra KAMAGRA ali samo POLA apce zosto udira na srce a e efikasna samo NIKAKO povace od edna partija &

5. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.152
    Допаѓања:
    1.352
    Nego mu treba buster a ne za izdrzlivost. Kamagra e za izdrzlivost a tribulus e za erekcia, se zgolemuva lacenjeto na priroden hormon koj opajga so tek na godinite ili od hormonsko poremetuvanje ili od ciklus i red drugi raboti. Samo bugarskiot tribulus ima 98%samponii a tribestan e mnogu slab.

На Pansion му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SNAODLIV

SNAODLIV Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    Tribestanot e isto bugarski a se dobija od treva koja endemsi raste vo gevgelisko=valandovdko i se smeta za korov so jaki bocki koj gi busi gumite na velosipedite ,a pijatele samo da znaes kako go DIGA kamagra CUDO &

7. EMMA EMILY

EMMA EMILY Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2017
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    233
    Ova mi lici na reklama

8. EMMA EMILY

EMMA EMILY Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2017
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    233
    Znaci da vi objasnam od medicinski aspekt. Erekcijata ja predizvikuvaat hormonite i l-arginin amino kiselinata. Tie predizvikuvaat zgolemuvanje na protokot na krv vo genitalnata regija i so toa se predizvijuva erekcijata ako postoi soodveten stimulans od momentalnara situcija (erekcija pri zelba za seksualen cin a ne erekcuja pri vozenje na kola na primer). Prirodnite sustanci najcesto go zgolemuvaat krvotokot vo odnosnara regija dodeka pak hemiskite preparati kako kamagrata na primer doveduvaat do zgolemuvanje na protokot na krv vo celiot organizam i go optovaruvaat srceto. Podobro e da se zeme multifaktoren priroden preparat koj ima poveke prirodni supstanci a ne samo tribulus terestris (tribestan).

На Dust, cresa-jagoda и beauty&beast им се допаѓа ова.
  9. SNAODLIV

SNAODLIV Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    Ne e reklama tribulusot ni raste po dvorovite i vo gradovite i vo selata no samo vo toj del na jugoistokot zatoa e endemsko na severot do nema a i na severoistok znaci treba da pieme caj po 2-3 casi pa da ti se digne libidoto vo oblaci samo site go svacaat kako korov a nee &

10. SNAODLIV

SNAODLIV Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    Za Otkacen tip
    Zemi si TRIBESTAN vo apteka odi bez recept dejstvoto mu e posle 5-6 cas od upotrebata mozes i2 odednas bidejki e od rastitelno poteklo a moze 1 pa posle 4 casa uste edno da se osiguras vazno ne udira na srce i ako prtnerkata ti e zafatena moze i utredenta toj"drzi" netreba nanovo da pies ajde so sreca prijatele &

Последна измена: 11 јануари 2021
  11. t.a.m

t.a.m Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2020
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    398
    Jas go nemam toj problem ako sledes pogore ;)

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SNAODLIV

SNAODLIV Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    zNAM toa e za Otkacen tip ama jas izbrzav &

13. Otkacen tip

Otkacen tip Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2021
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    40 god

14. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.483
    Дали некогаш вие (машките членови) или партнерот (на женските) ја губи(те) ерекцијата при промена на поза па мора се од почеток? Или при промена на темпо или движење за време на handjob?

На Snowy45 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ivan :)

Ivan :) Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2022
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    31
    никогаш не ми се случило тоа.

16. Pansion

Pansion Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2022
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    7
    Posle kolko vreme konzumacija pocnuva da deluva tribulus?

17. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.160
    Допаѓања:
    8.798
    Кај секого е различно.
    Никој не може да гарантира ниту дека ќе има подобрување на либидото.
    Кај некои да, кај некои не, треба да се пробаат различни суплементи, некој ќе функционира...

18. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.152
    Допаѓања:
    1.352
    Zavisi. Na primer kaj zdrava licnost ima zgolemuvanje na libido posle 10 dena. Kaj licnost koj sto ima namaleno libido poradi stres, anksioznost, umor ili ako licnosta e vo postari godini 45+ mozi da oseti podobruvanje posle 4-5 dena. Ali nemora da znaci, mozi i po mesec dena da oseti podobruvanje. Ako licnosta ima vejke los hormonski dizbalans poradi nekoja bolest, togas Testosteron buster kako tribulus nemozi da pomogni. Togas se dava kortiko steroidi. Inace kako zdrav dodatok na suplement tribulus ili tribusteron e dobar dodatok i ima pozitivni strani no nemozime da ocekuvame od nego da napravi cudo. Inace i ashwaganda e odlicen dodatok i go preporacuvat i lekarite.

На Pansion му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lana Babe

Lana Babe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2020
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    131
    Пред некој ден со дечко ми имавме односи и на сред однос му падна,мнпгу се изнервира ,и као му бил крив креветот демек што крцкал толку,баталивме се и не продолживме.Одкако се случи тоа,ни збори више за секс, буквално ништо што е поврзано за тоа,букваално муабетот ни е ко на две најдобри другарки.Го прашав дали имал ерекција деновиве рече изминативе неколку дена не уопште.Го прашав отворено дали е до мене проблемот рече дека не е уопште до мене.Не знам како да му помогнам,и самиот се нервира и му опаѓа самодоверба и ја се нервирам.Кога и да го прашам вика ќе се средам,ќе помине а некако имам чуство дека не се труди многу...ко а сексуален да стана преку ноќ.Ве молам за совет.

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    805
    Допаѓања:
    1.318

Проблеми со ерекција може и да нема врска со желбата за секс туку и најобично здраствено може да си биде, да си појде на лекар најубаво