Може да го изнервира нешто и да му падне но ако трае повеќе време може да е проблем на психичка база или здравствено.Ако е до кревет ќе купи друг што да речам но не верувам до тоа да е причината.
Razgovaravme vcera dojdovme do zaklucok deka e pod stres poradi rabotata i problemi doma,rece ke poraboti na sebe samo mu trebalo vreme.
истото и кај нас се случи сред однос се спушти и јас испаничив мислев сврши не знаев дека може така одеднаш да му се спушти и ми кажа дека се сецнал мислел дека некој ќе ни влезе и ми кажа дека е само од страв и толку не зборевме за тоа
да. и нека јади повеќе здрави мссти фстак,орев,кикири,омега 3,магнезиум,калциум,цинк со Б6...Овие работи многу помагат. Ги има во сите аптеки. Ако не се реши проблемот за месец дена,ќе мора дс провери хормони.
Аман бе, еднаш му паднал за време на однос и одма узбуни. И не требало да му збораш и да го распрашуваш за тоа. Од мажите се очекува да се секогаш спремни за секс и се многу осетливи кога ќе потфрлат во кревет (што не е во ред) Уште толку им делува на психа, ако им се случи да им падне, или да не им се дигне; и тој стрес, дополнително им прави проблеми со ерекцијата.
Престанете да зборите околу проблемот барем неколку дена или недели. Во тој период видете дали спонтано може да се одвиваат работите без однапред да планирате. Прочитај на гугл за sexual performance anxiety.
Психички е ,на мој бивш еднаш му падна сред однос му се јавија го изнервираа но после тоа се си беше нормално
Јас или тој?Јас онлине имав сеанси за други работи а тој не верувам ,по природа инат и полн во себе гордоста ќе му паднеше збор да изустев
За него прашував... Чудно да не сака да си го реши проблемот...? На кого инает? На сам себе. Него му паѓа, не ти паѓа тебе
Па да но и јас би одела може психички сум влијаела ,таков беше случајот он вината на секого ќе ја префрли освен на себеси .За среќа еднаш се случи тоа
Се прави хормонска проверка а не на психолог. Можи да настани и целосно губење на либидо ако не се прима медицинска терапија. Како за почеток трибулус....