Во тој случај побрзо ќе сврши... тоа е тој магичен круг. Ако не го дрка ќе сврши брзо, ако го дрка нема да му се дигне. Ај најди му НЗС
Dali nekoj znae kade mozat da se nabavat Tribestan bg bodejki gi nema vo nitu edna apteka kade sto prasav Zegin, viola, eurofarm, beti... Vi blagodaram
Можно е да не сврши кога му се свршувало да му се измешаат урината и спермата и да им болка во уринарниот тракт и тестисите а за други болки не знам
Vo posledno vreme sekoe sabajle se budam a sum pod cvrsta erekcija koja trae dolg period, a ne deka nesto imam promeneto vo zivotniot ciklus.
Imam problem za koj se nadevam ke mi kazete za sto stanuva zbor bidejki navistina ne mi e jasno.. Znaci se desava na decko mi da mu stane penisot ili da mu se digne nema problem so toa ama koga treba da imame seks se spusta znaci ne ja odrzuva erekcijata. E sega ako kazuvate nesto kako prezasitenost od seks takvo nesto nema kaj nas posto retko imame seks, nekolku pati 2, 3 pati mesecno najveke neka e 4 pati.. Vo globala se slucuva toa koga e na rabota i koga posle se videme i treba da imame a ako e sloboden den negov vikend togas podobro mu odi ne mu paga taka. Ama navistina se zagriziv zosto se slucuva ova ? Ako zborime za godinite ima toj 33 jas 24 neznak dali imaat nekoja vrska. Isto taka postojano mislam da ne ne e nesto do mene da ne ne sum mu zgodna ili sto znam a inaku bas sum opisuvana kako zgodna i ubava bidejki imam atributi kako golem i zaoblen zadnik i golemi gradi a tenka polovina, i vo lice sum simpaticna izgledam kao dete ko 17 god da imam taka mi davaat.. navistina neznam so e problemot dali ne mu se svigam go prasav rece ne e problemot do tebe zgodna si ubava si ama izmoren bil.. bas koga sum najnapalena i sakam ne biva i se razocaruvam.. nekogas imam ciklus odma mu stane i e cvrst kako kamen moze deka vaka misli i zatoa se desava a togaj ne misli ima li toa vrska ? Ete denes bas sakavme da imame i trebase da se istusira ama pred da se istusira mu stana ubavo vo predigrata bese mn tvrd i vikam aj idi istisiraj se i posle mu se digna pak ama mlitavo i spadna i morav so raka i taka svrsi a sakame i dete a nom stop gi ispustame plodnote denovi.. izgleda od misla moze mu se desava taka navistina neznam, izgleda na psihicka baza e bar taka mislam oti ne e sekogas da e taka Izvinete na dolgiot post
На психичка база,стрес, недоволно ако го привлекуваш,ако не те сака,ако има друга,ако е уморен или нема доволно концентрација.Малку остави го да видиш дали ќе има подобрување,ако не ,правец на лекар и барање решение за здравјето негово најмногу.Што знам,мислам од искуство може да му падне ако е нешто или преоптеретен или изнервиран а ако не се решава подолго време таа ситуација,мора да види што е проблемот.
Neee ne nema druga toa sto posto i me saka toa sto posto a za onie drugite raboti moze da ima nesto izmoren ili deka nemoze da se koncetrira, ama rabotata e so ednas ke moze a posle sledniot pat ne ili mu paga do deka imame, ama toa vo razlicni denovi ne sea istiot den primer retko imame nie moze sega da imame pa ta slednata nedela i neli treba poveke vozbuda koga imas poretko, a primer za kakov zdrastven problem mi mozelo da se raboti ne velam deka e ama onaka me interesira so bi mozelo da e toa ?
Од здравствени проблеми кои би можеле да имаат улога се или некој проблем со срцето, или зголемен крвен притисок. Доколку не е тоа нешто на психичка база му е, тоа сам треба да си види до што е.
Blagodaram, mislam da ne e e oti e izmoren oti cesto taka se desava da imame posle rabota a on stanuva rano i moze e izmoren posle cel toj den..
Moze so poloviot organ ,urolog neka poseti ,a moze i bilo sto drugo , telo e toa moze da go koci se,duri i psihicki ako ima nekoj problem .Dobro bi bilo pak da razgovaras so nego ,samo ne go pritiskaj mnogu ,mozebi ne e opusten so tebe seksualno iako ste vo vrska .