Му се случува на мм, некогаш и приметувам. Природно е, колку и да се воздржува сепак доаѓа до тоа. И незначи дека ако го палат други жени дека тоа е неверство, не е ниту љубов тоа туку нагон за секс. И јас го сакам мм ама се случува да се возбудам кога ќе видам згодни момци.
Treba da se raduvas deka ima cesta erekcija i deka brzo se pali. No toa sto brzo mu paga ne mi e jasno zosto. Dali toa mu se slucuva koga e so tebe ili koga ke vidi druga zgodna zenska?
Ako pocnes po doktori kraj nema da ti se vidi.Site po nesto ke.ti prepisat I kraj ne se gleda.Od iskustvo ti kazuvam.I NIEgo imavme.problemot sega si e ok da ne recam super
A dali ima vrska toa so sramezlivost dali kje mu se digne ili ne? Eve ja mn sum sramezliva ne dozvoluvam nisto,mirna sum i tivka i povlecena i ima li vrska toa ako ne mu se digne poradi toa so sum takva ili?
Јaс мислaм декa немa врскa сo тебе и дa не гo дoпирaш мoже дa му се дигне ,нo и ти oпуштисе дaј му дoзнaење декa гo пoсaкувaш зa дa не пoмисли декa не ти е убaвo спиењетo сo негo.
Dali ke mozi da mi kazi nekoj dali ovaj problem e do psihata ili nesto drugo.. imam zenska a izlegov nekolku pati so druga i dodeka sum so drugata mene penisot ne mi se diga dali e poradi toa sto mi e neubo mislam a zenskata ili poradi toa sto celo vreme mislam oti ne mi se diga ili e nekoj tret problem?
Ако се случило еднаш или два пати не му барај одма бајачки на чоекот,не е страшно.Е ако е почесто тогаш стручно лице е лекот..
Ништо не е срамота. Тоа е здравствен проблем исто како и уште 100тици болести. Како пиеме антибиотици кога сме настинати?
Трет проблем е, те фатило клетва од женската, оди на бајачка и чукни ја главата 3 пати во ѕид, ќе ти помине