Zdravo do site procitav skoro se problemot e slicen nemozam da ja odrzam erekcijata dolgo omeknuvanje vo srede odnos tuka pocnuvaat nervozi stres problem stvarno. Site imame nekoja fobija da odis na lekar mali mesta sekoj so sekogo se poznava bi Vi bil blagodaren za nekoj dobronameren sovet ili nekoj koj imal slicen problem Pozdrav
Ние почнавме да правиме вака : Односи па надвор го вади малку пак внатре за да се одржи ерекција подолга и има ефект. За тоа време петинг хаха битно е да има ефект
Ne znam Сепак тоа нека е на последно место.. види и со лекар по потреба.. и мн. Кикирики сончоглед и бадеми почна да јаде мм.
Проблемите со ерекција се само поради стрес, нервоза, можен страв кога си со партнерката (страв од нејзините очекувања од тебе, или ако не ја прифаќаш како особа..), значи само од ментално ниво се проблемите, да беше чист медицински проблем ќе постоеше и лек. Машкиот полов орган е многу осетлив и многу лесно реагира, нешто што женските не можат баш да сфатат. Лекот е само опуштено, без нервози и со девојка која стварно ја сакаш, каде можеш да се опуштиш и да си скроз во љубов со неа кога сте в кревет.
decki citam tuka i bas rekov da pisam i jas komentar za pomos normalno... imam 33 godini i posledno vreme nekogas nasabalje imam erekcija nekogas nemam... a za seks da nepravam muabet voopsto nemam erekcija nekogas i mnogu se opteretuvam psihicki so toa a so partnerkata non stop spomnuva demek nema erekcija pomos nekoe mislenje?? imate poraka vo privat
Дечки & Девојки здраво Да ве прашам и јас имам сличен проблем имам 29 години понекогаш насабјле имам ерекција а понекогаш се случува и со денови да немам од сабајле....ако се потрудам да имам пак не е целосна како што би требало да биде.......Совет ?
Ерекција насабајле и јас некогаш немам. Не гледам ништо чудно или загрижувачко во ова. Се случува да немам од сабајле ден-два. И сум приметил дека тоа се случува ако навечер легнам нервозен, ако нешто ме мачи некој период, проблеми и слично. Пробајте да се опуштите максимално. Велите дека ептен се оптеретувате со тоа (@Antony85 ).
За добраа ерекција треба прво перверзна партнерка ама, нашиве партнерки се срамат да бидат тоа што ги пали на нивните ебачи
Абе за се, се виновни партнеркиве , се нешто вие сте жртви. Ти ако си неспособен, никој не ти е крив. Комплексите лечи си ги на друга страна.
Во најмала рака одвратно. Никој не е должен да биде тоа што ти сакаш ако не го возбудува само за да може да ти се дигне. Дали си се запрашал дали ја пали истото и твојата партнерка, или само твојата ерекција е битна?
Тебе ако не ти се дигне има да ја шамараш јер не се потрудила доволно а не ради тоа што си неспособен. Такви сте вие балканските мачо фраери
Какоооо немате ерекцијаааа само од муабетоооов жеееени? Па на ваква писменост и на ваков интелекС треба сами гаќите да ви се туркаат.