Ако правиш редовно брисеви и се секогаш негативни а не си сигурна во матичниот консултирај уште еден специјалист па почни терапија.. не знам за кламидија како се лоцира дали е посебен брис и што симптоми се ама по мене пола решение за проблеми со зачнување е добар дијагностичар и гинеколог.
Мене ми е чудно што после 2 год, излечена уреа, контролни брисеви 2 пати годишно, се негативно, пап уреден, сега ми го всади во глава хламидија, и покрај негативни рез. Дали има вистина нејзиново, ствр незз
Да да посебна проверка е хламидијата, и сум правела повеќе пати проверки, со брисеви и еднаш со крвна анализа, негативно
Тогаш нема логика да не ја појави никаде...може да е некој дисбаланс на пх, иритација од некоја купка масло за тело,препарати види стандардни работи што користиш замени ги дали ќе има разлика
Феминки здраво веќе подолго време се обидуваме за бебче Денес правев тест не можев да додржам до 20 ти за да знам дали сум бремена .. ова излезе на тестот Јас како да гледам втора црта вие дали гледате
Јас искрено не гледамАма мн е рано премногу уште 8дена до 20.Никој тест нема да ти покаже толку рано.Ти посакувам две црти на 20ти
Здраво имаме проблеми со маж ми никако да се фати 3 години активен однос од медицински аспект двајцата сме здрави предложете некој добар доктор низ приватниве болници да слушнеме и негово мислење
Za mene ok bese dr Adamoska od Remedika, gi razgleda rezultatite, mi odgovori na prasanjata sto gi imav i mi predlozi sto da pravime