Зошто кога ќе отворам Галерија ми ги покажува само првите две слики а останатите сиви...ќе кликнам на првата и се укочува цела галерија, не можам ни да избришам. Не е до тоа дека немам меморија, зошто има уште 4 гб слободни. И од камера кога ќе пробам да ги уклучам сликите, се укочуваат. Не кочи ништо друго освен галеријата.
Settings - Connections - Mobile Networks - Network operators- Select automatically. Ова за Самсунг кажувам На другите не знам
Феминкии помагајтее.. како можам да сум толкав баксуз? Немам толку влакна на главата колку што имам телефони расипано. Вака сеа.. телефонот ми се уклучи бела светлина ја исклучив батеријата пак го уклучив и темна позадина има ништо не отвара го оставив на полнач цела ноќ .. пробав да го уклучам се уклучи се израдував го заклучив и повторно се случи истото.. еве го сега воошто не се уклучува
Имам Huawei P10 донесен од странство, а и таму е декодиран за да може да работи и со нашиве картички, но проблемот е што не можам да направам system update ми излегува некој линк и не може да се направи update ниту да се направи фабрички ресет. Дали нешто не е добро направено со декодирањето или не знам што, па сакав да прашам дали тоа некако може да се среди за да си функционира како што треба?
Не можам да направам, ми излегува некој линк (што кога ке пробам да го отворам излегува како грешка и дека не постои линкот) и се укочува и не може да се ажурира. Во некоја мобилара би можело тоа да се среди?
Може ли некој да ми помогне во изборот на телефон Самсунг. Сакам да купам за подарок а незнам кој модел е подобар. Се мислам меѓу Ј5 Ј7 и А5 ( се надевам правилно ги напишав )
Дечки,полначо ми забегва.Де полни де не полни,жицата како да се кини изгледа,шо знам шо му е. Е са во случај да му текни ич да не полни,значи скроз да се расипи,кајма во Битола да купам полнач за Samsung Galaxy Grand Prime? Има во Буцо,Вип или на друго место негде? И ако знајте шо цена,кажвајте. Фала ви.
имам Самсунг С8 со пукнат екран и дисплеј, користен 5 месеци, се друго си работи ко нов да е. знаете кој откупува такви телефони?
Дечки имам Blackview, на претплата сум на вип, ме занима за интернетот ми пишува 4G recommended, а ми стои на 3G цело време. Значи имам како опција 4G, а не ми функционира. Зашто?
па фактички мојата тарифа веќе не постои т.е на S сум , ама онаа што беше од 279ден. сега е нели 499 ама јас сум уште по старата.