а подетално да ми раскажеш,кога го купи ти правеше така? колку батерија ти трае и дали сецкаше некојпат? И провери кој андроид носи и модел е од овие?(треба да го проверам,неможам без да го видам) J700F J700F/DS SM-J737U SM-J737U16 SM-J737T SM-J737TZ SM-J737T SM-J737V SM-J737A SM-J737P J710F/J710FN J710M/J710MN J7108 J700H/DS J700M J700M/DS J700T J700P
Да ама има дупка одронено сакло у левио агол доле А тоа оригинал е ? Нема да има проблем после менењето
Ајла види сега ако е до екранот значи неможеш да најдеш оргинален екран,да нема да имаш никаков проблем ако е од тоа што ти пратив слика за стаклото да се смени. Ако сакаш сликни го еднап ајфонот да видиме слика,па случајно да не до екранот комплет.
Здраво,ми се скрши телефонот,а сликите ми ги нема на Google..Teлефонот не можам да го вклучам бидејки е скршен телефонот а тачот исто така не работи.Постои ли некаков начин да си ги вратам сликите..Да го однесам до мобилара дали би ми ги извадиле сликите а да не морам да го менувам тачот..
Имам нов телефон Самсунг А50 и го користам веќе месец ипол. Пред 10 минути го скенирав и го исклучив, а сега екранот е црн и не сака да се вклучи. Пробав неколку пати со притискање на копчето, да не случајно се исклучил, но екранот и понатаму е црн. Досега не ми се случило вакво нешто, што може да биде?
Не имаше 60 проценти, сепак го ставив и ништо не се појави. Пробав и да ѕвонам од друг телефон, вип секретарка се вклучува. Eдит: го направив, се е во ред
Здраво, имам проблем со телефонот прееска кога го ставив да се полни ми стигна известување дека има влага/ вода во полњачот или USB влезот на телефонот... И пишуваше дека ќе е потребно некое време да се исуши... Дали некој има некое решение??
Извини сега видов,за жал неможе цела камера,можеш да опишеш точно проблемот што е,доколку е стакленцето на камерата се мени или не се уклучува треба да се провери дали до фирмверот.
Ако не си го ставила во вода нема зошто,оваа ти е пример кога се затвара капачката на телот. и ти кажува како на пр. Самсунг s5 исто така информира.
Доколку го имаш истиот проблем пробај со усб на пц. дали го чита доколку не го чита,најверотно имаш проблем со телот. За флешување или да се провери дали има струја во полнење на батеријата.