3100 во мегамобил само екранот чини толку,a од алиекспрес од 1600 до 1900ден. е цената на екранот. Подоро нарачај си го ако имаш другарка која знае да ти го порача од алиекспресс,него да дадеш 50€ за екран во мк плус 1000 или повеќе менење на екранот.. Види доколку си го запамтил својот е-маил (gmail) на телот,доколку го знаеш пробај еден фабрички ресет,до колку неможеш носи го во ск. Може да избрише,со најпрвин отклучување на боотлоадерот за да може и софтверот да се мени. Имаш опција disable на оваа апликација,доколку стиснеш home button двапати или оденаш ти се уклучува асистент.
Имам Huawei P9 Lite, кога зборувам со некој ништо не се слуша, цело време на спикер зборам. Кај му е проблемот? Веќе 3 години го користам, се си е ок. Како да го оправам звучникот? Или да го носам на поправка колку ќе ме чини? Не ми се носи кај било кој.. Предложете некој.
Доколку има некој скршен екран на телефонот,може да пипшува овде,за продажба или за поправка... Било кој модел самсунг Ј3,ј5,.ј7..........
Може ли некој да ми помогне кога бев во друга држава го сменив пасвородт на емаил адреса сега кога се вратив никако неможам да се вклучам. Што да правам..
Help us secure your account We have detected unusual activity on your Microsoft account -----, or believe your credentials are at risk. For your security and to ensure only you have access to your account, we will ask you to verify your identity and change your password. И кога ги пишам податоците пак исто
Тогаш ќе мора да ги контактираш Мајкрософт преку контакт форма каде што ќе наведеш податоци за твојот мејл како и мејл адреса на која тие ќе можат да те исконтактираат.
Имам проблем со телефонот. Кога го вклучувам екранот ми бара пин за отклучување го пишувам точниот пин, и притискам ОК и цел екран поцрнува и ме враќа пак на почетна.. Инаку тачот работи исправно, ми стигнуваат нотификации и пораки, но не можам да го отклучам и да влрзам во мени ниту settings.. Дали некој знае што проблем е ова? Инаку се работи за Samsung Galaxy J4+
направи му facotry reset преку рековерј и потоа ќе ти бара твојот гмаил и се најави со овој што претходниот си го внела во телефонот,и ќе биде отклучен
Телефон на сервис мора да се носи баш кај овластениот сервисер или може и на друго место? Стакленцето од камерата ми се искрши и нели тоа и онака не спаѓа под гаранцијата, дали може да го однесам и на друго место да се смени? Цената сигурно е иста, или не?
Доколку го имаат на лагер ќе го средат за брзо но ако го немаат ќе треба да се почека некој ден додека го набават.