Mislenje za Samsung A40? Vо vip go ima na tarifa 1400 mesecno so doplata vo salon koga go zimas samo 1000denari.. sto mislite vredi li? Thanks
Ајфон X го користам нормално и одеднаш може да се случи да се изгасне и да се си пушти или одма или по 10 минути,а некогаш и пред да се згасне ми се појавуваат некој шарени линии на цел екран и ќе се згасне? Од што може да е ова? Веќе недела дена вака ми праи
Здраво. Имам Самсунг ноте 9, вчера кога си легнав имаше 70% батерија, а сабајле кога станав 10% . Еднаш исто вака ми се случи пред некој месец да ми се испразни батеријата во текот на ноќта без да го чепкам. Инаку кога полни е најнормално, не загрева. Сабајле од тие 10% го наполнив до 80% (морав да излезам) и еве сега нормално си се празни. Што може да е проблемот за таквото празнење? Се обратив на сервис, но ми рекоа дека ке мора да ми го задржат неколку дена за тестирање и не можам да го оставам сега бидејќи немам ниту еден друг за користење, па ако знае некој тука да ми даде совет.
Зошто немат ноќен режим или dark mode на мобилен Huawei p8? Без lite. Ако имат таква опција пратете ми слика или објаснете ми. Благодарам однапред
Здраво. Имам телефон Huawei Y5 2018. Е сега проблемот е тоа што, часовникот на екранот горе десно нели што е, застанува значи пример ќе застане на 16:25, а е 16:30. Ме разбирате? Застанува часовникот горе на екранот и не знам во што е проблемот. Додека не го рестартирам телефонот не се оправува, но постојано така ми прави некое време па не можам по сто пати да го рестартирам. Еве сега е 07:35 а кај мене покажува 07:25. Не знам во што е проблемот, дали некој знае како да го оправам?
Нема баш некое сто посто леџит чаре за ова. Оди во сетингс за датум и време и штиклирај/отштиклирај каде што пишува нешто како use time by provider/sim card, така нешто.
Мобилниот е самсунг галакси ј4+ има проблем со вклучување, кога пробуваш да го вклучиш се појавува копчињата за вклучување и рестарт, меѓутоа ги стискам и не реагираат. Знаете ли што може да биде проблемот?
Дали знае некој како на Самсунг Ј3 2016 да префрлам слики од телефон на мемориска? На мајка ми цело време ѝ покажува дека нема меморија на телефонот а сѐ на сѐ има 5-6 апликации. Не може ни да ѝ се апдејтираат од што покажува дека нема уопште меморија. Ѝ ставив SD само што знаев само контактите да ги префрлам.Друго не знам. Или да каже некој како повеќе да напраам меморија на телефонот. Плизз @ЕденЧлен знаеш?
Преку фајл менаџер ќе ги префрлиш од интерна меморија на мемориска. Овај ти е добар https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager&hl=en