Што се случува со гугл мапс? Не функционира,приметив уште утринава и мислев до мојот нет е нешто,сега прочитав дека и други имаат проблем со апликацијата.
Имам нов телефон, Ајфон 11 веќе 2 недели и бидејќи кабелчето од полначот не е класичен усб кабел, не можам да го поврзам со компјутерот за да префрлам слики. Како да направам, има ли некој усб-додаток да купам? Или некој друг начин како да префрлам слики? Компјутерот ми е Асеr. Само да не е преку i cloud, пребавно одеше, неколку саати чекав една слика да се префрли од лаптоп на телефон.
Знае ли некој зошто две кругчиња ми се појавија на камерава? Кај дм имаше одамна, сега еве и кај мене...
Пробај задржи на (полу)кругот и повлечи го назад кај (полу)кругот што е под него. Или држи на кругот додека не се појави нешто, на пример - (минус).
Ни мене немаше да ми текне се додека твојот проблем не го прогуглав оти баш ме интересираше како се решава. Извор: https://forums.androidcentral.com/s...ter-buttons-camera-software.html#post_6256655
Треба да има инсталирано. Андроид е? Пробај апдејт на сите аппс. Apps → Google Play Store → Settings → Auto-update apps → Auto-update apps at any time. Select Google Play Store → Settings → Auto-update apps → Auto-update apps at any time.
Да,андроид е.После толку месеци сега му дојде денот да го прочепкам. И гледам само на јутјуб ми излегува тастатура а на другово гугл,плејстор само има опција за гласовно бирање. Ајде да пробам вака дали ќе се снајдам. Фалаа
Дали знае некој на телефонот ми се скрши екранот а имам слики и не можам никако да ги вратам, а со компјутер не можам да го поврзам бидејќи екранот е скршен барав имаше апликации но се за самсунг а ја имам алкател.
Дали на некој друг му се случило додека гледаш јутуб да се направи видеото писксели како некој глич е. Кога ќе го изгасиш и вклучиш повторно е ок. Пробав да ја избришам апликацијата да ја апдејтирам, да избришам дата ама ништо..
Неможам да се најавам на Viber. Вчера го отварам и наеднаш ми се појави Your account is blocked а јас не го користам воопшто. Го реинсталирав и сега не сака ни да се најави.
Во missed calls имам еден број што ми е блокиран. И дава со датум и саат. Дали ова значи дека ме барал?