Влагам на инста, пишувам ник нејм, пишувам пасв идам лог ин и ми вика "Please wait a few minutes before you try again." шо е проблемот?
Види со овај метод ако ти успее, оти ги блокира иначе. Апликациите и социјалните мрежи можиш да ги даунлодираш и преку APK .
Може некој да ми објасни како да го вратам часот по наше? Ми стигна порака роаминг нешто и сега несака да ми даде да го вратам часот по наше, ми изгледа дека по грчки е ова
Koga se pominuva granicata avtomacki ti se menuva vremeto od telefonot bidejki taka TI e namesteno. Jas mislam za grcija e Vodafone.
Но не сум во Грција, но многу блиску ми е. Овој роамингот никако да се исклучи. Патем слушнав дека и 5џи мрежа пуштиле во Македонија. Јас уклучив на телефонот *преферирај 2G мрежа*, дали сега мојот телефон зрачи 5G или само 2G зрачи сега?
Здраво Телефонот цел ден ми вибрира без престан, рестартиран, исклучен вибрирањето не прекинува. На сервис може да се носи дури од понеделник. Некој да не знае што би можел да е проблемот? Фала многу
Здраво Користам самсунг а 40 околу две години и денес алармот кога ми ѕвонеше не можев да го исклучам зашто беше црн екранот. И сега кога ќе го заклучам еднаш трепнува. Не знам што му, инаку се друго засега си функционира
Денес прв пат приметив додека разговарав како фонија, како да ме прислушкува некој. Можно е? Како да дознаам дали ми се прислушкува телефонот? Секогаш е во мене никој не го фаќа да речам дека има нешто.
Дечки, знае ли некој што значат овие жолти дамки на екранот од телефонот?? Вакви исти како на сликата ми се појавија пред 2 месеци од нигде никаде... Што значи ова? Како да ги тргнам, што да направам?
Стискан на тоа место или од страна нешто го притиска/свиткан. Пробај да го стискаш на различни точки да пронајдеш решение или демонтажа/монтажа
Имам xiaomi redmi note 9 pro, од време на време сам од себе како да кажам забргува како да се стискАт работи што не ги притискам јас се уклучуваат сами чуда, го заклучувам чекам малку отклучувам и се продолжува најномрлано, што би можело да биде? Други проблеми нема.