Na mojot pisuva deka telefonot ima tri virusi i ako ne se ostranat ke se unisti sim kartickata,bavno raboti brzo se trosi baterijata,isklucuva i red drugi raboti a nov e kupen telefonot.mada sega gi ostraniv site pesni koi gi imav spusteno od.internet a koi bile polni so virusi,pa ne pokazuva sega za sega problem.
кликни на иконата за интернет , влези во setings . влези во privaci & security , и сите места каде што има clear кликај и избриши ги cache , history, cookies, form data , passwords ... мислам дека се ќе се среди..
Ај и јас сакам да пршам нешто , имам LG G3 и од пред 4-5 дена се рестартира цело време неможам воопшто ни пасвордот да го пишам. А ако е поврзан со полначот уклучен на струја е во ред. До батеријата е или ? утре на сервис го носам
Избриши го фабрички и кога пак ќе го почнеш од почеток, стави си антивирус. Сега џабе е, веќе е инфициран телефонот. Не ти врши сега работи антивирусот.
Може да се повеќе нешта. Може да е батерија, може да е чип за напојување, а може и нешто трето. Носи го на професионален сервис и нека го видат што му е.
Вчера ми се заеба снепчетот и никако не можев да го поправам и го изгасив цел телефон мислев дека ќе се поправи. И сеа коа ќе го уклучам се појавува Sony Xperia и после заглавува на следното ниво на уклучување може и 3 саати да стои. Што може да е?
Кој антивирус да го инсталирам на телефонов? Ја па поим немам од тие работи. Најверојатно имам вируси затоа што многу кочи ...
Дали некој знае како се исклучува предвидувањето текст на тастатурата значи јас го исклучувам, следното пишување е пак вклучено,телефонот е самсунг а 3...
имам самсунг с4 и типкиве долу не ми работа одвреме навреме се укл работа неколку дена и пак по некое време се гасна.. да не знај некој шо можи да е проблемо?
Здраво.Дали некој може да ми предложи сервис за телефони,имам софтверски проблем,па ми рекоа сервис што е наменет за huawei тепефони,ако знаете да ми предложите.Фала однапред.
Мојот телефон цркна.Ми падна на улица и не работи.. кажав на мама да го смениме без да знае тато.Шо дa правам.Оригинал екран е 7000 дали се исплати?Иначе имам Samsung galaxy S4.Може од 9 до 17 да го направат?И бидејќи првпат менувам екран дали ке се избришат податоците или нешто од телефонот? @Marick14 @Ketchup ве тагнувам со надеж дека и вие знаете нешто.
Никaкo! 7000 не се мaлку, плус се рaбoти зa S4, дa беше S5, S6 aјде де, aмa нa oвoј веќе му пoминa мoдaтa зa тек сегa дa дaвaш пaри зa нoв екрaн. Викaш вooпштo не рaбoти, рaчунaј декa ќе ти земaт некoј денaр плус зa пoпрaвaње нa сaмиoт телефoн. И oнaкa рече декa нaскoрo ќе зимaш нoв, чувaј пaрите.
На телефонот неможам да симнувам слики песни и се друго што е за симнување затоа што ми писшува дека немам мемориска картичка,проблемот е што во телефонот нема посебно место за мемориска картичка може некој да ми каже што да правам..?
Јас имам Lenovo A536, и имам проблем со звучникот, кога работи кога не. Дали има некој идеа колку би коштала поправката или промената на звучникот?