Телфонов го имам точно 2 месеци и прееска околу 8 саат го ставив на полнач и пред малку доаѓам да проверам, од 10% се спуштил на 2%, пробав со друг полнач и пак не сака, го рестартив и не сака. Еве го сега си стои исклучен. Што да правам? Ве молам советувајте ме
Луѓе јас дури сега читам еден куп негативни ривјус за мобико а тел ми е таму на сервис Некаде другде постои квалитетен сервис за моб?
Го пукнав стаклото на телефонот, све работи ама сакам да го сменам стаклото пошо немав заштитно ама ми кажаја дека после нешто немало да чинит екранот, ќе имало црни точки или тачот немало да фаќат. Мислење?
Имам Сони м4 Аква, од вчера не сака да ми ја чита мемориската, а неа ми е се и слики и апликации... Помош???
Пробај со друга мемориска картичка види дали работи слотот на телефонот,може да прегорел слотот а не картичката.
Не е до картичката пробав сега. Ја чита на друг телефон, а кај мене пробав со друга картичка и не ја читаше. Прогуглав малку гледам многу се жалат дека овој проблем се појавува многу често кај повеќето модели на Сони.
Девoјки пoмaгaјте, имaм нoв телефoн гo кoристaм веќе 5 месеци и пoчнa сaмиoт дa зaмрзнувa и се пoјaвијa едни кaкo линии и не мoжaм дa гo исклучaм. Штo дa прaвaм?
И мене ми се случи истoвo пoсле гoдинa денa. Нaјверoјaтнo ти прегoрел екрaнoт. Нoси гo тaму oд кaј штo си гo земaлa. Мене гaрaнцијaтa ми истече, зa менувaње нa екрaн ми бaрaaт 70% oд ценaтa штo јa плaтив зa целиoт телефoн.
Мене често саатот ми се замрзнува. Обично кај сите телефони на екран горе, нели има колку проценти е батријата, колку е саатот, каква е мрежата, wi-fi и слично....Епа баш таму горе саатот често е замрзнат....Ми покражува рандом време (обично доцни), а некогаш е во ред. Па секогаш мора да го заклучам телефонот за да видам колку е точно саатот. Според сликава, тој саатот на екаран најгоре десно во ќошот што е.... Што му е?
Дечки имам Андроид телефон и го рестартирав и сеа коа пишувам нели ми ги преведува збороите на англиски одма Се нервирам. Како да средам тоа знае некој?
го однесов гарацијата сеуште му важе ќе видиме што ќе кажат дали се прави или нов ќе дадат фала многу
zdravo na site.. neznam dali e za tuka prasanjeto ama vo momentot nemozam da najdam druga tema.. taka telefonot mii e samsung galaxy s6, rabotese normalno.. go staviv da se polni, od ednas se izgasi i samo svetka a displayot ne se uklucuva voopsto.. so klucot od telefonot probav no nisto ne uspeav da napravam... please, help!!!!!!