Само што го прочитав ова... Поврзи го со мојот пост погоре, и размисли си дали типов не е геј... Јас сум 98% сигурна дека е.. жал ми е..
немора да значи дека е педер можеби девојката незнае вагинално да го задоволи, можеби мислел дека ке се подобри ситуацијата ама не оди, и сега го избегнува вагиналниот а во другите ужива
самата девојка си напиша дека кога му го пуши и кога имаат анален се е ок, само обичниот т.е вагиналниот не им оди.
Дали е во ред со дечко ми сме 10 месеци заедно, презаљубени сме и да гледа порничи човекот? Мислењее?
Ништо лошо се додека тоа не му е подобро одколку да има секс со тебе. Мажми и ден денес гледа и кога бевме тинејџери гледаше. Тоест сега заедно гледаме.
Разбирам, ама не ми е сеедно сеа разговаравме и се издаде па му се налутив.. Мислам не е фер така се осеќам некако
Ништо лошо можеби зема идеи од таму Се додека има страс помегу вас се додека сака секс ок е. Заедно гледајте предложиму.
Да беше обратно да не гледа, ќе требаше да се загрижиш и да се прашаш дали е нормален што не гледа. Секој нормален човек гледа, и секој нормален мастурбира и кога има партнер, и мажи и жени, и тука нема ништо лошо. Опушти се и биди радосна.
Сестро боље порничи него да те вара.Нека си гледа.И ја кога сум се гледала со некој подолг период, ми се сфиѓаше до степен шо мислев дека го сакам.Па пак си гледав Нормално е.Не може 24/7 да имате односи