Дали некогаш сте го проверувале вашиот партнер со фејсбук лажен профил? Како тој поминал на проверката, каква била вашата врска после тоа, како сте се однесувале после тоа, дали дознал дека сте вие или останала тајна а вашата врска преживеала? Баш ме интересира дали има некој искуство со тоа
1. Темава е малку глупава! 2. Мојот дечко нема фб 3. Не мора фб за да знам дали тој ме изневерува, што и да прави не фб не е ништо во споредба со тоа што може да го направи реално! од тоа идеме до заклучок дека нема потреба од такво замарање или пак отварање на ваква тема! поздрав
омг секогаш кога поставувам тема не чини, сеедно ставете ја во канта а јас ќе ја користам фемина за корисни информации, поздрав.
Ова е премногу детстко и глупаво. Тие личности кои го прават се многу несигурни во себе и постојано ќе живеат во страв дека партнерот ги изневерува. Зашто едноставно не прашате што е проблемот доколку го има и разговарајте, а не со проверка. Зашто секогаш се дознава, сите завери кога тогаш се откриваат. ЈАс никогаш не сум го направила ова и немам ни намера
Темата како и постапката е глупава. Животот ви се сведува на фејсбук и единствен начин нешто да се дознае е фејсбук. Па аман бре луѓе се ли мора да се случи од фејсбук? Get a life веќе