Сега бев во аврм и му ги покажав на телефон објавите од аппрм и ме убедуваа дека тоа било за други програми дека немало ништо со оваа програма.
Не ова е за пријава на луѓето што ќе ни го прават бизнис планот. Ние треба маил да добиеме со листа на понудени лица за изработка на бизнис планот... Ќе се стрпиме
Јас искрено се надевам дека во овој случај огласот е отворен за сите и нема да има никакви врски, партиски списоци и сл. Ако е така, сигурна сум дека веќе нема да има надеж да останеме и ние малкуте што останавме тука...
Да и јас така мислам можеш партиски ако бараш дс те вработат од нас невработени што ќар имаат... Огласот е за сите не мислам декс ќе треба да бркаме партиски за да добиеме... Јас сум позитивна се надевам дека ќе успеам.. Ако е партиски еве колку огласи поминале па човек до сега немаше да остане невработен ако беше со врски ...
Која е целта се да се гледа партиски од тоа партиски до тука дојдовме.... И што ништо не сме постигнале.. Ние вака што не сме постигнале ништо зборувам од финансиски аспект не сме постигнале бидејки на никој не му трчкараме не го тапкаме по рамо не се пикаме во политика (таму не ни е местото) и што е најтрагично (барем лично јас) кажувам што ми е маката во очи и отворено кажувам дека пуфкање со партии членски книшки не прифаќам... Или ме прифаќаш како обичен човек или не.. Или ќе помогнеш или не... Тука е разликата што ние ваквите "со крстот на чело" останавме да се мачиме. Сите што со извинување "лижеле г**" и тапкаме по рамо сега уживаат ама не во Македонија надвор од неа...