Рекла - казала. Јас еве сум без "в" од врски, ми стигнал мејл вчера дека ми е одобрена идејата и да си одберам соработник за изработка на бизнис план, но во сета гужва не сум го видела. Денес и ми се јавија лично за потврда, но се извинив, бидејќи се вработив во меѓувреме, и ме прашаа дали сигурно се откажувам, оти на мое место ќе викнат некој од резервите кои ги имале на чекање. Им реков слободно, нема проблем.
Тоа е лага.... Поточно рекла -кажала... Неубаво да се ослонувате на тоа.. Ве информирале декс сте во резерва која е причината да слушате вакви работи.. Јас еве влегов никој не ми ни спомена плаќање.. Ова испаѓа како Мито небаре од џеб некој ги дава.. Ваквите средства се наменети со замисла да секој има кјар од нештото а воедно самиот апликант да успее и тука игра улога меѓусебната соработка јас тебе промет за материјал ти мене материјал за сам да заработам.. Не ја гледам логиката ПОТПЛАТИ ЗА ДА ДОБИЕШ....
Ќе оделе по процентуална застапеност во сите реони,зависи колку лица имаат аплицирано.Јас денес бев во близина и прашав ми кажаа дека сум избрана ,од септември треба да бирам соработник.