Ајде луѓе без нервози да биди работата... Се надевам чекањето ќе се исплати... Нека е и покасно тамам додека да се среди се ќе треба време.... Мора позитивна мисла со нерва ништо не се прај..
Jas pak prasav na Gmail zenava sto e pretpostavena za samovrabotuvanje za obuka koga ce ima eve sto mi pisa ( Na kraj koga ke izlezat rezultatite ke ve povikaat od AVRSM (trudot) za da ve informiraat za tekovnite cekori za otvaranje firma i za nabavkata po specifikacijata od Biznis planot. Obuki kako do lani mislam deka nema da ima. Pozdrav)
Се јавив во Агенција за претприемништво ИНОВА прашав барем некоја инфо реков да се надеваме или не и на крај ми се прејави и ми вели не верува дека ќе помине. Да се смирам ќе пишам подоцна... Но навистина не е фер
Не ни чекам ништо како мислат така не е фер и криво ми е што се надевав бадијала верувајќи дека нешто функционира нормално овде ...
Taa sto ti rekla neveruva toa e nejzino mislenje ama ne I na ostanatite taka da nisto ne se znae do samiot kraj ne se otkazuvaj
Не ни верувам дека ќе се јават Да си се смирам јас подобро да не си направам нешто дека бремена магнезиум и легнувам ќе гледам некој филм... Оти мажот ми ако дојди и ме види ќе вика не дека не е прифатен дека јас се нервирам .... Кога решиле тие така така ќе остани... Само јас бадијала ко слепец верував дека ќе биди
Не верувам штом така решиле чабе се надевам... До крај на неделата ќе откажам се и тоа е тоа... Нека му биди
Не ми е јасно, а кој одличува? Таа Агенција? Претпоставувам има некакви комисии, не може така неофицијално да даваат проценки, нели?
АВРМ одлучува АППРМ го водат исто така делот со ваучерите за бизнис плановите .. Како и да е сета надеж ми ја Зафркнаа....
Не се откажувај на толку месеци чекање ништо не ти значи недела две што и да е како и да е мора да ти се јават да те известат слушам и кај нас почнале да се јавуваат на мене уште не ми се јавил никој ке видиме до крајот на неделата
Затоа реков чекам до петок и наредна недела веќе губам ама секаква надеж ..Неможам да се помирам ексик ... Огласот во 9 утрото објавен во 11 попладне веќе бев да се пријавам.. За чабе се спремав читав пресметував барав начин ... Се бадијала