Штом ти кажале дека ќе кажат информации до пред избори вајда така и ќе биде.Уште малку остана па белки се добро ќе биде
Јас пукнав веќе од нерви што убаво си спремив тамам реков уште еднаш да проверам од некни ништо Неможам нерва ме изеде...
Инаку да напоменам АППРМ сега е преименувана во ИНОВА да знаете .. Сите консултанти работеле регионално.. На нервата заборавив да ви кажам
Баш ги гледав од минатата година сите скоро биле избрани неколку има одбиени, избрани ама се откажале, некои има со несоодветна пријава... Навистина до толку да сум баксуз... Ама навистина не би било фер... Дури тогаш сите што биле избрани а ништо од тоа што пишале не направиле само за колку да ги пренаменат парите гјомити за материјал ова она ќе кажувам до каде ќе стигнам... Оти ние што сакаме се поштено да направиме неможиме од нив... Добро и за нервава што си ја правев толку месеци и тоа нема да му го заборавам... Ќе почекаме да видиме е тек после ќе избувнам ако ме Зафркнат на толкава надеж..
Девојќи, дали има шанси нашите ментори да знаат дали сме поминале?Прашав во аврм ми вратија дека околу 01.11 ќе имало ранг листа.Искрано се надевам дека до другата недела ќе имаме инфо.
Незнам веќе немам сила да прашувам веќе кај сум веќе доволно нервозна пак дс поминам како минатата недела со апчиња не планирам... Незнам штп ќе биди ваму се нема за ништо нерви кинам устата решете ја направив од нерва се сакам а се нема... Рекоа на 17 ќе има ранг листи е сега за на 01.11 што знам требаше крајот на октомври да се знае.. Незнам веќе ум немам
Мојата кога ја прашав рече се чека е сега нека види некоја членка нека потпрашс до сега барем ние што чекаме од јуни да имавме нешто инфо...
Не се нервирај,Нану вајда некој наскоро ќе се јави инаку, така може ти рекле од кутура од кога ќе ги прегледаат бизнис плановите, одат во аврм, па мислам и таму оценуваат и менторот дава оценка. Тоа што читав по правилникот
Дај боже да е така ... Додека не ми рекоа така си правев и пресметки и планови и де договорив со многу фирми сите ми пружија се што ми треба а и се јавуваат прашуваат до каде е работата ... Сега апсолутно неможам да работам скроз се разочараа по сите проблеми тос ми идеше од душа да работам да сменам мисла и тоа сега неможам
Скроз те сваќам,најлошо е вака во неизвесност да се биде. Ја искрајно се надевам набрзо ќе се знае нешто.
Jas sega bev vo zavod kaj nas I prasav ne znaat nisto edni vikat ke ima obuka 2 dena drugi vikaat ke nema I oni ne znaat tocno ama mislam pred izbori ke bide objavena listata