Благодарам на советот добар е, но повеќе од една година не работам со тоа.Во главно маркетинг треба доста што и да работиш а ако си краток со пари и опциите се малку.
Да така и планирам ... Инаку јас во местото каде што живеам на АХВ инспектор му кажав што мислам тој ми рече кога ќе заврши процедурата преку АВРМ да го известам.. И да се планирам да биде легално еднаш нека тргне амин после и друго ќе се прави.. Јас се имам прашано читано анализирано дури и потребното досие за пуштање на производ во промет што треба како треба законски норми цена на испитувања се имам детално .. Имам и за домашна анализа (некои основни тестови аналитички) се што ми треба заведено спремно за порачување ... Ме кочи само финансиски што неможам да направам во моментот ништо..
А каква врска има АХВ со козметички производи? Јас кога сакав да поднесам документи за сапуните надлежни беа Државниот санитарен и здравствен инспекторат и кај нас во Берово дотичната отиде во пензија па се вртев како црв во дрво...
Пардон!! Наместо Државен Санитарен и Здравствен Инспекторат сум пишала АХВ.. Моја грешка во одење пишував.. Јас тешки да се среди полека полека зимскиот период ќе спремам се..
02 ОКТОМВРИ во прва фаза до 12 часот 16 ОКТОМВРИ во втора фаза до 12 часот Prva faza e peta Btora e sesta posle od ko ce zavrsat so fazive kolku vreme e potrebno za da gi pregledaat na komisija Ima li nekoj info koga ce bidat objaveni rezultatite
Najdov nesto deka ima rezultati od prvite cetiri grupi bev vo ministerstvo za vrabotuvanje ne mi kazaa nisto mi rekoa duri na 15noemvri ce bilo se
Море беља.. Можи деновиве нешто ќе кажат.. Барем листа да извадат дали сме или не сме одбрани за другото ќе почекаме...
Nema nisto ni kaj mene, ajde uste malku ostana,mislam stom od avrm pisaa deka okolu 01.11 deka do togas ke kazat.
Dobar den mi stigna info kaj sto imav prasano na Gmail mi pisuvase odgovor deka na krajot od oktomvri ce bidat objaveni rang listite
Eve sto mi pisa Почитувана, Во врска со реализација на програмата самовработување Ве информиаме дека завршувањето на сите 6 фази за изработка на бизнис план кое се реализира од страна на Агенцијата за поддршка на претприемништво и нивното оценување од страна на Експертската Комисија се планира на крајот на месец октомври по што веднаш ќе следи изработка на ранг листа на корисници на грант за сите региони По усвојувањето на ранг листата апликантите ќе бидат информирани од страна на центрите за вработување Со п Агенција за вработувањ е очит..
Jas mislam pred prvi 1noemvri krajot na oktomvri ce bidat objaveni rezultatite po sto taka mi pissa od ministerstvo za vrabotuvanje