Кажете ми за колку дена ви стигна решението. Мене на ЦРМ пишува дека е во обработка. Се изначекав од петокот.
Kaj mene za eden den advokat mi ja pravese firmata I pecatite isto taka vo eden den na 10 podneseno 11 gotovo deneska zedov se
Zdravo Sakam da prasam vidov deka imas veke zemano grant kredit mozes da mi objasnis dali odkako dobies izvestuvanje deka si prifatena,parite ti stignuvaat i so tie pari go realiziras tvojot biznis ili plakjas od svoj dzep pa ti gi vrakjaat potoa? Ne mi e jasno moze da mi pojasnis?
Ако си прифатена ќе те известат.. Ништо не плсќаш од твој џеб парите ги добиваш на наменска сметка од кога ќе доставиш фактури се што треба за да преку наменската сметка парите да се распределат на тоа што треба да го набавиш..врати на разговорите претходно ќе разгледаш...
Дали може да набавам нешто што не е наведено во бизнис планот? Отпосле ми текна дека ми е и тоа потребно.
Malce ne mi e jasno od ko ce se soberat fakturite se nosat vo agencija za vrabotuvanje posle toa dali tie im pustat pari na firmite od kade sto se zemeni fakturite ako mozi nekoj da mi objasni kako e
Posle toa gi nosis vo banka zaedno so pecatite I tie pravat nameska smetka I traen nalog I pak posle toa mislam vo zavod gi nosis I posle stom se pustat parite fakturite odma se plakaat so traen nalog
Samo ako e oprema vo taa suma sto ti e vo biznis planot poveke ne akk e roba tolku kolku sto ti e piano vo biznis planot imas na poslednata strana na piznis planot kako ti se nasoceni sredstvata koja suma za kolku I sto
Zdravo na site do sega nikoj nemie javen jas sum od struga denes bev vo biro za vrabotuvanje tamu imase rezultati i sum vo rezerva dali znae nekoj sto znaci da si vo rezerva ?