Кога ќе влезеш во 4ка десно. Не сме смееле да отвараме наменска додек не ни ги одобриле профактурите и со некој договор кој ќе ни го дадат, со него и профактурите отвараме наменска со траен налог. Кога ќе легнат парите на наменска, по траен налог веднаш средствата ги исплаќаат во наше име кон фирмите од кои ќе земаме опрема.
Jas denes gi sobrav profaturite gi odnesvo vo agencija za vrabotuvanje gi proverija se potpisaa i pecat stavija i gi odnesev vo banka za namenska smetka od banka mi rekoa za vo petok za otvaranje za namenska smetka
Скопје? Чудна работа, на сите различно Се утепавме чекајки од шести месец.. Ама ај, уште малку остана се надевам
Deneska napraviv namenska smetka, mi ostana uste utre dogovor za traen nalog. Sto treba posle toa da se nosi vo AVRM?
А бе луѓе јас ги оставив профактурите уште среда, еве уште чекам да ме повикаат. Знае ли некој што е работата? Не можам наменска да си отворам
Dobro utro slusna li nekoj na vesti imase deka ce ni davale resenie za samovrabotuvanje ima li nekoj informacii
Kaj odnese traen nalog mene ne mi dadoa od banka mi rekoa od ko ce imam isplata togas se nosel nalogot