Што ако не се присуствува на обука? Прашував јас за одмор конкретно, во септември ќе одам, ми рекоја цел август е пред нас слободно оди. И сега гледам абер се нема од августов, ако ги закажат септември не планирам одмор да откажам искрено.
Јас колку што е знам од септември се почнува августов биле по одмори... Јас сеуште не изгубив надеж дека ке биди без разлика што сум во резерва.
Дали некој/а членка може да ми насочи добар регистрационен агент за отварање сопствен фирма имам некои прашања..
Дали некој има искуство за отварање сопствен бизнис со повратни средства? Каква е процедурата,кои се условите?
И јас размислував сега до 4ти е активен огласот ... Требало еден жирант да имаш.. Јас уште потајно се надевам дека ќе ме викнат од резерва.. Неможам да разберам зошто не ми даваат шанса навистина разочарувачки
Не знам битно јас се надевам навистина сакам да успеам и да си го остварам својот сон... Навистина е тешко повторно да ме одбијат...
Не знам во оваа држава навистина повеќе немам зборови... И јас чекам незнам на што сум никој ништо не кажува ниту па дава некаква надеж дека ќе биде
Dali nekade moze da se pras po koj osnov sme vo rezeeva so visoko obrazovanie 2 godine se prijavuvam za nevraboten i pak vo rezerva nekoj sto nemaa ni sredno obrazovanie pred ova god dobija nie sto imame ostanuvame nevraboteni
Kako toa rezerva ne mi e jasno? I jas cekam da mi se javat za obuka.Prasav kaj nas mi kazaa uste nisto nemalo od skopje pusteno za informacija