Мене уште повеќе... Мало дете зависиш од сите само те поткошнуваат... Да си лишен да побараш едни влошки или нешто да касниш по желба верувај јас сета надеж еве втора година во ова ја вложувам... Не дека преку ноќ ќе имам милиони туку ќе знам дека тоа е што е мое е...
Катастрофа од држава... Наместо поддршка тие ништо каде надвор од овде вака не те оставаат само кај нас го има ова... Јас имам другарка овде кутрата се изнамачи верувај што се не проба каде се не аплицира и таа имаше сопствена бизнис идеја верувај многу сакаше како јас сега ама за жал неможеше да никако да започни долгови до гуша притисок мало бебе, мажот и работеше ама не стигнуваше... Се решија заминаа Шведска по 5 години кога дојдоа тука верувај не ја препознав си отворила тоа што замислила пари еден куп рече се преродив вистина се помачив ама вредеше уште две деца родила сега бизнисот сама си го води... Државата и дала шанса кај нас да се молиш на секој за да некако да успееш и знак прашалник дали ќе успееш и не сака никој на арно да те види
Јас познавам лани со грант во јануари веќе отворија, мене ми е битно отварање на фирмата, ми треба да се осигурам побрзо.
Да се осигураш побрзо а идејата за тоа што треба да работи испари ја снема... Извини вака директно ама морав..